Előfizettem egy 1000mb/s internetre, előtte 20 mb/s volt de semmivel sem lett gyorsabb. A szolgáltató szerelői szerint ez azért van, mert lassú a gép? Ez igaz lehet? Tényleg SSD és I7-es CPU kell, hogy működjön?
Melyik szolgáltató? Egyébként igen, 100mb/s mindenképp meg kellene legyen.
Nekem is 100mb/s volt, aztán vettem 1000mb-es hálózati kártyát. Így 300mb/s simán megszokott lenni.
Nem kell semmi ilyen cucc. Az internet sebességed attól függ, mi a legkisebb keresztmetszet. Tehát 1000 mb/s megy be. Modem, router mennyit enged át? Wifit, vagy kábelt használsz? A gép (jobb esetben az alaplap) hálózati egysége mennyit enged?
Ezeket kellene végignyálazni.
Nem igazán értem, mi pontosan a problémád. Mivel érzékeled azt, hogy lassabb, mint az előző, ha a speedtest-en mért sebesség megközelíti a megrendelt csomag garantált sebességet?
Torrent-en keresztül lassú a letöltés? Esetleg "direct"(böngésző) letöltésen keresztül lassú a sebesség?
Vagy csak szimplán böngészésnél érzékeled?
Ha böngészésnél érzékeled, akkor simán meglehet hogy elavult a számítógéped, esetleg ezt is leírhatnád nekünk.
Leírtam a gép összetevőit. Csak a hdd maradt ki: Samsung HD501LJ (500GB).
Böngészés közben érzékelhető a lassúság. A letöltés az jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!