Miért záródik be a uTorrent ha otthagyom a gépet?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Nos az a helyzet, 62GB ot akartam tölteni este, még mielőtt lefeküdtem, elértem 26% ot, és otthagytam a gépet bekapcsolva. Monitor OFF, és lefeküdtem aludni. Reggel felkelek, a torrent sehol, megnyitom, erre végigellenőrzi a 62GB ot, majd beindul a letöltés és 26% tól folytatja... Miért záródik be a torrent kliens, ha nem vagyok a gép előtt? Legfrissebb uTorrent kliens magyarítva, Win10 Pro legújabb updatekkel, i7 6700K proci és 16GB RAM.2017. jún. 7. 10:15
1/3 anonim válasza:
Újraindult a gép, és nem volt beállítva, hogy automatikusan induljon a kliens? Frissítések, áramszünet stb. Nézz szét az eseménynaplóban.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet hogy resetelt a gép, ez még nem jutott az eszembe, pedig W10 nél ez automatikus. Nem, a kliens nem indul auto n a winnel együtt :/
2017. jún. 7. 12:20
3/3 A kérdező kommentje:
Meg is van :S Egy kritikus hiba, gondolom pillanatnyi áramszünet újraindította a gépet, feltételezem a rossz idő az oka, ami éjjel volt. Viszonylag elég hamar bekövetkezett, mert 1% ot sem töltött le, de már mindegy is, fél úton jár. Köszi a választ.
2017. jún. 7. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!