Torrent oldalról szeretnék letölteni, de a Utorrent nem kezdi el letölteni. Mit csináljak?!
Már hol lehetne letölteni?!
Torrent: onnan kapod az anyagot, aki visszaseedel, azaz akinél megvan. Ha nincs meg senkinél, és a készítő sem seedeli (mivel ő az első seeder), akkor halott a torrent, és senkitől sem fog töltődni.
Röviden a torrent "peer to peer" alapon működik, szal nem fog menni peer nélkül.
Én töltöttem már le halott anyagot.
Most épp a Fifa 09-et próbáltam egyébként és a 13-at.
Hogy lehetne ezt megoldani? vagy honnan töltsem le?
Seeder nélkül nincs letöltés, nem fogod bemagyarázni nekem...
TPB vagy Kickass (mindkettő él). De ha biztosra kell az anyag, akkor nCore.
Azt akkor jelezd a keresek forumban h seedet kerdz ra es ha szerencsed van letudod tolteni
Nalam mukodni szokott
Ilyen formaban az Ncore legjobb. Mondjuk azt sose rttem ha vki letolt miert nem seedeli vissza. Ilyen a legszemetebb a torrenten. Ezert megoszto oldal. Le es feltoltes. Normalisabb oldalakon x szabalyzat utan kitiltjak az ilyeb felhasznalokat. 8 eve torrentezek. Olyan nem volt h nem seedelek vissza soha. Alapbol semmit se kell csinalni a torrent keretprogram csinalja magatol. csak hagyni kellene a hatterben futni. 1.0 aranyig vagy 48 oraig. Ez nem egy nagy dolog. ennyivel tiszteljuk meg a tagokat es a feltoltoket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!