Miért nem seedel (uTorrent)?
Figyelt kérdés
Nemrég húztam újra a vasat win10-el. Előtte felupdate-lt win10 volt rajta és minden OK volt.
Viszont az újrahúzás óta nem tölt vissza a kliens. A tűzfalon ki van engedve a kliens, a port is, a router-en is kiengedtem. Elvileg minden rendben, a kliensben is a hálózati teszt rendben lefut (ennek ellenére a jobb alsó sarokban ott a narancs, felkiáltós háromszög), de mégsem tölt vissza semmit, semmiből. És a legérdekesebb, hogy az összes online portchecker zárt státuszt ad vissza (még a 80-as portra is).
Defender ki van kapcsolva, a vírusírtó Avira (tűzfal-beállításokat használ elvileg), a kliens 2.1.1.
2017. febr. 20. 21:32
1/3 anonim válasza:
Mer' szar.
qBittorrent-et használj
2/3 A kérdező kommentje:
Lehúztam, kipróbáltam ezt is, de nem seedeli.
2017. febr. 21. 19:13
3/3 nemma válasza:
A 2.1.1-még nem szar, az egy értelmes verzió, ami nincs tele bányás és reklámprogramokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!