Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Utorrent miért nem seedel?...

Utorrent miért nem seedel? Ezt a torrentet töltik le a legtöbben az oldalról.

Figyelt kérdés
Port nyitva van (utorrent szerint is), router webadmin beállításokban upnp is látja az utorrent tcp udp portokat, protokolltitkosítás bekapcsolva, dht kikapcsolva, tűzfal kikapcsolva, vírusírtó nincs, router tűzfal kikapcsolva, peereknél látom hogy megjelennek ip címek 0.1kb/s próbál feltölteni majd 5 mp múlva eltűnik, és ez így ismétlődik

2016. febr. 28. 15:53
 1/8 Emberek ***** válasza:
Nekem is ez van a magentától kapott modem+router-el, és nem tudok vele mit csinálni
2016. febr. 28. 15:55
 2/8 Gábor_79 ***** válasza:
Gyors Neted van? Ha nem, akkor azért.
2016. febr. 28. 15:55
 3/8 A kérdező kommentje:
2mb le, 100kb fel
2016. febr. 28. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg az oldalon a torrent statisztikáját. A partial seeder feltöltő, aki nem töltötte le a torrent 100%-át. Így letöltőnek van jelölve, miközben a sebessége 0.

Belőlük lehet száz vagy ezer is, ők letöltőnek sorolt feltöltők, akiknek nincs mit seedelned. Elég ha kihagyják a filmekből a sample-t, nfo-t, vagy bármit ami "felesleges" tartozéka a torrentnek.

2016. febr. 28. 16:12
 5/8 Gábor_79 ***** válasza:
Ha sokan töltik, akkor sokan már le is töltötték 100 vagy 500 Mbit-es nettel. Miért vergődne a program a minimális feltöltési sebességgel, mikor elérhető normális sebességgel is. Ellenkező esetben te sem várnál szívesen, mikor leszedhető gyorsan is. Sajnos ez a program logikája úgy általában.(meg érthető is) Nekem is 10/0,5 Mb/s netem volt és 1 év alatt 700MB-ot töltöttem fel. Sikerült váltani 30/30 Mbit/ sec-re és két hét alatt meglett az azt megelőző mennyiség.
2016. febr. 28. 17:28
 6/8 A kérdező kommentje:
torrent statisztikáját nem találom, egyébként nyitott torrent oldalon azonnal beindul a feltöltés (azthiszem thepiratebay)
2016. febr. 28. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor nincs semmi baj vagy hiba. Az adott torrentnél nincsenek valós letöltők, így nincs kinek seedelni. Aki pedig tényleges letöltő, azt kiszolgálja a többi seeder. Nyilván a seed/peer arány is nagy ott.
2016. febr. 28. 18:40
 8/8 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, csak ha én telefonon torrentezem mindig visszaseedel. Ez vajon miért van?
2016. jún. 21. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!