Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail-ben be lehet állítani,...

Gmail-ben be lehet állítani, hogy a spam naponta törlődjön magától? Ha igen hol, hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy mail címem amit több éve nem használtam, most beléptem és 670 spam fogadott pl csak május 5.re 36 darabot számoltam. Gmail automat törli a 30 napnál régebbieket, ezt nem lehet valahogy átkapcsolni kevesebbre?

Eleve, honnan jön ez a sok sz@r egy olyan címre amit nem használok (nem regelem be sehova), bekerül a rendszerükbe azánt vége van?

Azért furcsállom mert abban a fiókban amit naponta használok és 101 helyre regeltem már vele mégse jön naponta "csak" 6-10 .

2017. máj. 6. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet.

Létrehozol egy szűrőt a beállításoknál. Megadod, hogy a SPAM mappában lévők rögtön törlődjenek.

Csak így bukod azokat a maileket, amik véletlen kerülnek oda, mint fals pozitív.

2017. máj. 6. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!