Naponta 3-4 alkalommal is megkapom ezt a reklámot. Mit tehetek ellene?
Naponta 3-4 alkalommal megkapom az alábbi reklámot a címemre. Már nagyon zavaró, és ráadásul azt írja, hogy a feladó én vagyok.
Munka kategória: Ügyfélszolgálat/ ügyfél kiszolgálás
A link kódja: HJR/EU/593-636
Munka jellege: Teljes, ideiglenes/szerződéses/terv
Multicégünk, melynek szinte a világ minden országában van képviselete, regionális képviselőt keres Hollandiába,
az ügyfél támogatási részlegébe.
Ez egy ideiglenes állás, mely a jövőben állandó álláshely is lehet.
Feladatok: asszisztálni a meglévő ügyfeleket, ellenőrzi a vállalat fizetési szolgálatát,
döntés hozása minden adminisztratív kérdéssel kapcsolatban, dokumentáció vezetése.
Kifizetéseket, melyek bizonyos határidőket követelnek, időben kell végezni.
Bebizonyosodni arról, hogy az ügyfél idejében végrehajtotta a befizetést az utasításoknak megfelelően.
Beszámolói értesítések a vállalati számlára történő pénz átutalás cégektől.
Kapcsolattartás a pénzügyi osztállyal, a kifizetések megerősítése és eltérések elhárítása.
Minimális követelmények:
- felsőfokú végzettség
- Angol nyelvtudás - "Scientia est potentia. Lat."
- információs társadalom és a nemzetközi tendenciák alapja
- csapatmunkás tapasztalat
- erős szervezési, kommunikációs készségek, részletekhez való figyelmesség
- Microsoft Word, Internet, e-mail szabad felhasználó
Bérek és juttatások:
- képzés költéségét teljes mértékben a cég állja
- versenyképes fizetés akár 3500 euró havonta
- pályafutás
- barátságos profi csapat
Ha ön megfelel a fent említett követelményeknek és szeretne többet megtudni az adott állásról,
kérjük, küldje el elérhetőségi adatait az azonosító kóddal és szakembereink fel veszik Önnel a kapcsolatot és mindent
részletesen elmesélnek.
1) Név
2) Telefon (Nemzetközi formátumban)
3) Azonosító kód
Elérhetőség: Augusta@1hungary-job.com
Szép napot.
A probléma megoldásához nincs szükség a levél ismeretére, főleg teljes terjedelmében (tökmindegy mit tartalmaz, de hirdetés miatt tilthatják a kérdést).
Vedd fel tiltólistára a feladót vagy valamilyen szűrési listára a levél jellemző tartalmát. A levél helyett azt kellett volna megadni hogy milyen szolgáltató felületét vagy levelezési programot használsz, hogy konkrét választ adjanak.
Freemail-t használok: mindenkinek ezt adtam meg régen, úgyhogy lassan megy az átállás g-mailre
Minden reklámot bejelöltem spamnek, de mégsem szűri ki. Ráadásul feladóhoz és címzettnek is az én e-mail címemet írja ki. Azt eddig is tudtam hogy a freemail eladja az e-mail címeinket reklámcégeknek, de azok oda is írják alulra hogy azért kaptam a reklámot, mert ... Itt viszont nincs ilyen.
Ugyan ez a problémám. Eleinte freemail -ra kaptam, most már a szolgáltatótól kapottra is jön.
Ezt lehet tudni az 1hungary-job.com -ról:
Domain Name: 1HUNGARY-JOB.COM
Registrar: BIZCN.COM, INC.
Whois Server: whois.bizcn.com
Referral URL: [link]
Name Server: NS1.THE-HARDLINES.COM
Name Server: NS2.THE-HARDLINES.COM
Status: clientDeleteProhibited
Status: clientTransferProhibited
Updated Date: 16-dec-2012
Creation Date: 16-dec-2012
Expiration Date: 16-dec-2013
The data in this whois database is provided to you for information
purposes only, that is, to assist you in obtaining information about or
related to a domain name registration record. We make this information
available "as is," and do not guarantee its accuracy. By submitting a
whois query, you agree that you will use this data only for lawful
purposes and that, under no circumstances will you use this data to: (1)
enable high volume, automated, electronic processes that stress or load
this whois database system providing you this information; or (2) allow,
enable, or otherwise support the transmission of mass unsolicited,
commercial advertising or solicitations via direct mail, electronic
mail, or by telephone. The compilation, repackaging, dissemination or
other use of this data is expressly prohibited without prior written
consent from us. We reserve the right to modify these terms at any time.
By submitting this query, you agree to abide by these terms.
Registration Service Provided By: Bizcn.com
Website: [link]
Whois Server: whois.bizcn.com
Domain name: 1hungary-job.com
Registrant Contact:
S. B.
Scarlett Worrell @yahoo.com
+1803-518-2155 fax: +1803-518-2122
4679 Java Lane
Columbia SC 29201
us
Administrative Contact:
4679 Java Lane
Columbia SC 29201
us
Technical Contact:
4679 Java Lane
Columbia SC 29201
us
Billing Contact:
4679 Java Lane
Columbia SC 29201
us
DNS:
ns1.the-hardlines.com
ns2.the-hardlines.com
Created: 2012-12-16
Expires: 2013-12-16
Ez egy vírus, vagy legalább is hasonlóan terjed. Mostanában már a feladók között is ott látom az e-mail címemet, nem csak a címzettek között...
Windows Live Mailt használok, hiába jelöltem "Levélszemétnek", tiltottam le a feladót (sőt a tartományát is), hoztam létre üzenetszabályt, csak jönnek a levelek továbbra is.
Sziasztok! Nekem is FREEMAIL- os e-mail címemre jön naponta, 3-4 ilyen levél, van, hogy egy órában 3 is jön 10 perces késésekkel. Én is beraktam spambe, még a magam e-mail címét is, mert arról is jön, ami elég bizar. Részemről az Origónak írtam és kicsit szégyenlem magam, hogy egy ilyen régi és ilyen nagy levelező rendszer, ilyen primitív és kőkorszaki problémával nem tud megbírkózni! Alapjában rendül meg az egész rendszer, hogy nem csak spameket kapunk, de még le se tudjuk tiltani. Ráadásul a rendszernek az sem tűnik fel, hogy egyszerre 4 email cím a feladó! Az e-mail címek valóssak, köztük az egyémmal! remélem nem égeti le magát a Freemail, hogy ezt mihamarabb ne orvosolnák... Viszont egy jó hírem van, a többi e-mail címemre nem jönnek ezek a levelek, szóval valami online jáékra regisztrálhattunk ami lopja az adatokat. Ugyanis azzal a mail címmel csak regisztráltam, de nem írtam senkinek levelet. Utánna néztem más fórumokon, , valaki szerint nem szabad válaszolni ezekre a levelekre, hanem törölni kell, mert állítólag, az adatainkat is elküldjük, az összes e-mail címet ami a címtárunkban van. Azon a fórumon ezt írták. Minden esetre nekem nincs listám, szerencsére, de senki ne írjon választ, biztos ami biztos!!!
Inkább terjeszteni kell, hogy ez átverés, és ha valaki tud valami összefüggést, hogy ki mire regisztrált, ha van egy közös pont egy megegyezés, akkor könnyen rá lehet jönni, mi a veszély forrása. Csak most látom, hogy a spam szűrő egy rakás kaka. Mert amit nem teszek be a listába azt kiszűri, amit pedig beteszek azt meg engedi az érkezettekhez bejönni. Ez, jó, hogy ezzel foglalkozunk, mert lehet, találunk valakit aki szaki és ért hozzá. Egy másik fórumon, pedig a levél IP - címét is kiderítették, de aki utána nézett, az írta azt is, hogy ehhez van okos program ami áll IP címet tud csatolni, és mi azt látjuk, szóval erre sem szabad adni. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!