Naponta 3-4 alkalommal is megkapom ezt a reklámot. Mit tehetek ellene?
Naponta 3-4 alkalommal megkapom az alábbi reklámot a címemre. Már nagyon zavaró, és ráadásul azt írja, hogy a feladó én vagyok.
Munka kategória: Ügyfélszolgálat/ ügyfél kiszolgálás
A link kódja: HJR/EU/593-636
Munka jellege: Teljes, ideiglenes/szerződéses/terv
Multicégünk, melynek szinte a világ minden országában van képviselete, regionális képviselőt keres Hollandiába,
az ügyfél támogatási részlegébe.
Ez egy ideiglenes állás, mely a jövőben állandó álláshely is lehet.
Feladatok: asszisztálni a meglévő ügyfeleket, ellenőrzi a vállalat fizetési szolgálatát,
döntés hozása minden adminisztratív kérdéssel kapcsolatban, dokumentáció vezetése.
Kifizetéseket, melyek bizonyos határidőket követelnek, időben kell végezni.
Bebizonyosodni arról, hogy az ügyfél idejében végrehajtotta a befizetést az utasításoknak megfelelően.
Beszámolói értesítések a vállalati számlára történő pénz átutalás cégektől.
Kapcsolattartás a pénzügyi osztállyal, a kifizetések megerősítése és eltérések elhárítása.
Minimális követelmények:
- felsőfokú végzettség
- Angol nyelvtudás - "Scientia est potentia. Lat."
- információs társadalom és a nemzetközi tendenciák alapja
- csapatmunkás tapasztalat
- erős szervezési, kommunikációs készségek, részletekhez való figyelmesség
- Microsoft Word, Internet, e-mail szabad felhasználó
Bérek és juttatások:
- képzés költéségét teljes mértékben a cég állja
- versenyképes fizetés akár 3500 euró havonta
- pályafutás
- barátságos profi csapat
Ha ön megfelel a fent említett követelményeknek és szeretne többet megtudni az adott állásról,
kérjük, küldje el elérhetőségi adatait az azonosító kóddal és szakembereink fel veszik Önnel a kapcsolatot és mindent
részletesen elmesélnek.
1) Név
2) Telefon (Nemzetközi formátumban)
3) Azonosító kód
Elérhetőség: Augusta@1hungary-job.com
Szép napot.
átjön a spamfilteren is. karácsonykor szüneteltek, de most megint rákapcsoltak. valami régi adatbázis, mert 5 éve megszüntetett címeim voltak benne.
valahol lehet ezt jelenteni, kellene.
én kikapcsoltam azokat a címeket, szerencsére megtehettem, volt helyette bevezetett másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!