Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Naponta 3-4 alkalommal is...

Naponta 3-4 alkalommal is megkapom ezt a reklámot. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Naponta 3-4 alkalommal megkapom az alábbi reklámot a címemre. Már nagyon zavaró, és ráadásul azt írja, hogy a feladó én vagyok.

Munka kategória: Ügyfélszolgálat/ ügyfél kiszolgálás

A link kódja: HJR/EU/593-636

Munka jellege: Teljes, ideiglenes/szerződéses/terv

Multicégünk, melynek szinte a világ minden országában van képviselete, regionális képviselőt keres Hollandiába,

az ügyfél támogatási részlegébe.

Ez egy ideiglenes állás, mely a jövőben állandó álláshely is lehet.

Feladatok: asszisztálni a meglévő ügyfeleket, ellenőrzi a vállalat fizetési szolgálatát,

döntés hozása minden adminisztratív kérdéssel kapcsolatban, dokumentáció vezetése.

Kifizetéseket, melyek bizonyos határidőket követelnek, időben kell végezni.

Bebizonyosodni arról, hogy az ügyfél idejében végrehajtotta a befizetést az utasításoknak megfelelően.

Beszámolói értesítések a vállalati számlára történő pénz átutalás cégektől.

Kapcsolattartás a pénzügyi osztállyal, a kifizetések megerősítése és eltérések elhárítása.

Minimális követelmények:

- felsőfokú végzettség

- Angol nyelvtudás - "Scientia est potentia. Lat."

- információs társadalom és a nemzetközi tendenciák alapja

- csapatmunkás tapasztalat

- erős szervezési, kommunikációs készségek, részletekhez való figyelmesség

- Microsoft Word, Internet, e-mail szabad felhasználó

Bérek és juttatások:

- képzés költéségét teljes mértékben a cég állja

- versenyképes fizetés akár 3500 euró havonta

- pályafutás

- barátságos profi csapat

Ha ön megfelel a fent említett követelményeknek és szeretne többet megtudni az adott állásról,

kérjük, küldje el elérhetőségi adatait az azonosító kóddal és szakembereink fel veszik Önnel a kapcsolatot és mindent

részletesen elmesélnek.

1) Név

2) Telefon (Nemzetközi formátumban)

3) Azonosító kód

Elérhetőség: Augusta@1hungary-job.com

Szép napot.

2012. dec. 19. 10:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még sosem hallottam róla.
2012. dec. 22. 01:19
 12/13 anonim válasza:
Én a céges levelezőmre kapom, és csak az én és a kollégáim emilcíme szerepel feladóként. A levelező rendszerünk pedig a niif, vagy most már iif, nem tudom, ez hogy mehetett ki ilyen oldalakra. Mert én spec. nem regisztrálok játékokba, de főleg nem a céges emilcímemmel. és plusz gáz, h. ez egy gagyi levelező rendszer, és nincsenek benne spam szűrők. Ötletem sincs, mit csináljak.
2012. dec. 28. 18:25
 13/13 anonim válasza:

átjön a spamfilteren is. karácsonykor szüneteltek, de most megint rákapcsoltak. valami régi adatbázis, mert 5 éve megszüntetett címeim voltak benne.

valahol lehet ezt jelenteni, kellene.

én kikapcsoltam azokat a címeket, szerencsére megtehettem, volt helyette bevezetett másik.

2012. dec. 29. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!