Hogy lehet pontokat szerezni deviantART-on?
Nem tudom, aktuáis-e még, de most találtam rá a kérdésre, és látom, még nem kaptál rá választ, úgyhogy írok, hátha tudok segíteni :)
- Először is lehet őket venni méregdrágán (legfelső rész, shop, points).
- Másodszor lehet nyitni adománygyűjtést, akkor tudnak neked mások adni, cserébe meg rajzolhatsz nekik, vagy valami (saját oldal jobb felső sarok, edit page, widgetek között donate, ott beállíthatod, mennyit akarsz összegyűjteni).
- Harmadszor vannak, akik lámákért adnak pontot (jobb felső sarokban kattints a kis lámára, majd a következő oldalon jobb alsó sarokban recent offers). Nekem így jött össze 30 pont, igaz, ennyivel még semmit nem lehet kezdeni :D
Úgy tudom, pénzre nem lehet őket beváltani, de ha jó sokat összegyűjtesz, előfizethetsz belőlük premium tagságra vagy vehetsz képeket, pólókat, táskát stb. Vagy adhatsz másoknak ajándékba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!