Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A bigtorrent.eu-n a pontokat...

A bigtorrent.eu-n a pontokat ha beváltom pl 1GB feltöltésre, az mire jó?

Figyelt kérdés
A feltöltési/letöltési arány nő tőle, vagy mi?
2011. aug. 23. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Harmadik osztályos matematika, ha a számlálót növeled, akkor nő a két érték aránya.
2011. aug. 23. 16:51
 2/3 A kérdező kommentje:
jó, csak nem tudtam mire váltja be, ezek szerint úgy veszi mintha feltöltöttem volna valamit. Köszönöm!
2011. aug. 23. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem egészen értem h milyen emberek járnak ide?!(a fele vmi degenerállt,szövegértelmezés 0 és sorolhatnám...)Ha fent vagy az oldalon, akkor ez most milyen kérdés?OLVASS!!!Kiemelném a számok melletti FELTÖLTÉS szót.

Jelenlegi pontszámod: 9,711.8

A seed bónusz egy kedvezmény, amely bármikor törölhető, nullázható.

Ez egy lehetőség PLUSSZ FELTÖLTÉSHEZ, valamint meghívó szerzéséhez.

Amennyiben valaki nem kap pontot, vagy szerinte nem úgy kellett volna kapnia, kérjük NE jelezze felénk.

Ha reklamációk és problémák vannak csak vele, akkor meg fogjuk szüntetni a seed bónusz rendszert. Köszönjük a megértést.

Hogyan szerezhetek pontokat?

Minden feltöltött torrent után jóváírunk 5db pontot.

Minden torrent hozzászólás után jóváírunk 5db pontot.

Mire válthatod be? Ára Beváltás

1 GB Feltöltés

50

2.5 GB Feltöltés

90

1 DB Meghívó

40

5 GB Feltöltés

120

10 GB Feltöltés

170

20 GB Feltöltés

200

2011. aug. 23. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!