Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megszállták az email fiókomat?

Megszállták az email fiókomat?

Figyelt kérdés

Kezdjük a legelején.

Tehát tegnap éjjel majdnem 2 óráig a wow-on játszottam és azelőtt megnéztem 1-2 filmet. Ezalatt kaptam egy emailt, de közben megnézve semmi sem jött csak felvillant, hogy új emailom jött, de mikor rákattintottam eltűnt. Na nem foglalkoztam vele, mert ugye 66 éves vagyok és kell a pihenés nekem. 😏

Másnap reggel nyolckor keltem, de nem állítottam be a telóm, hogy ébresszen vagy ilyesmi, hanem 3 vagy 4 emailom jött egymásután, de mikor megnéztem semmi. Később úgy 2 óra múlva felhívott egy ismerősöm, hogy megkérdezzen (egy bizonyos munkával kapcsolatban) Előző éjjel reggelig azon dolgoztam szóval azt mondtam majdnem készen van. Ezalatt megint jött egy üres email értesítés, és aztán már nem tudtam belépni az email fiókomban és a többi platformon sem, se gyakorikerdesek. Hiába írtam jól a jelszót és az emailt is nem tudtam belépni. Amikor már feladtam az egészet megint jött egy értesítés (úgy, hogy ki voltam lépve a fiókból) Már végképp nem értettem mi folyik itt, szóval próbából beléptem a gyakorin és simán be tudtam. Vajon mi a franc lehetett ez? 🤔

2017. ápr. 16. 21:46
1 2
 11/13 anonim válasza:

Taurin vagy? Jelöljé: Riddle az alliban.

Amúgy hívjál papot bébi. Tudod, mint a filmekben.

Te szexi dög.

2017. ápr. 17. 01:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Szóval egy troll kérdés ez...:D ok:D
2017. ápr. 17. 06:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Most akkor Taurin, mint aminosav vagy Tauri a csillagkapuból? Nem vagyok sajnos szexi, mert már 66 is elmúltam. De köszönöm a bókot, van egy hozzád hasonló unokám. 😏

hydra2001

Nem troll kérdés. Lehet, hogy viccesnek tűnik, de sok pénzt vesztettem azért, mert nem tudtam belépni. Például nem tudtam befejezni egy melót, mert késve kaptam az emailt és holnap már csempéznem kell, szóval nincs időm a másikra. Amúgy meg megígértem, hogy megcsinálom, mellesleg még Szűz Máriát is pingálni kell neki a falra, mert az már előre ki van fizetve. Ezenkívül egy csomó lektárni valóm volt.

2017. ápr. 17. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!