Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megszállták az email fiókomat?

Megszállták az email fiókomat?

Figyelt kérdés

Kezdjük a legelején.

Tehát tegnap éjjel majdnem 2 óráig a wow-on játszottam és azelőtt megnéztem 1-2 filmet. Ezalatt kaptam egy emailt, de közben megnézve semmi sem jött csak felvillant, hogy új emailom jött, de mikor rákattintottam eltűnt. Na nem foglalkoztam vele, mert ugye 66 éves vagyok és kell a pihenés nekem. 😏

Másnap reggel nyolckor keltem, de nem állítottam be a telóm, hogy ébresszen vagy ilyesmi, hanem 3 vagy 4 emailom jött egymásután, de mikor megnéztem semmi. Később úgy 2 óra múlva felhívott egy ismerősöm, hogy megkérdezzen (egy bizonyos munkával kapcsolatban) Előző éjjel reggelig azon dolgoztam szóval azt mondtam majdnem készen van. Ezalatt megint jött egy üres email értesítés, és aztán már nem tudtam belépni az email fiókomban és a többi platformon sem, se gyakorikerdesek. Hiába írtam jól a jelszót és az emailt is nem tudtam belépni. Amikor már feladtam az egészet megint jött egy értesítés (úgy, hogy ki voltam lépve a fiókból) Már végképp nem értettem mi folyik itt, szóval próbából beléptem a gyakorin és simán be tudtam. Vajon mi a franc lehetett ez? 🤔

2017. ápr. 16. 21:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sokkal inkább egy hacker minthogy valami mágikus elképzelés.
2017. ápr. 16. 21:48
 2/13 anonim válasza:
93%

Na te sem vagy 66 éves ! xD

Az írásmódra nem árt odafigyelni,mikor kamuszöveget akarsz szerkeszteni xD

Kezdő..pffff...xDDDDD Gyúrj még rá egy kicsit ;D

2017. ápr. 16. 21:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Megszállták az orosz szellemek. Csak ukrán démonnak álcázták magukat. Lehet azt hitték, hogy sok a nyugdíjad.
2017. ápr. 16. 21:52
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy hekkelés. Ez valami természetfeletti jelenség.

Mi bajod van a korommal? 66 éves kisnyugdíjas vagyok, bajod van vele?

Az már inkább valószínűbb.

2017. ápr. 16. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy nem vagy te is illuminátus véletlen?

Nincs bedugulva a harmadik szemed?

Nálam olynkor fagy le a gép, amikor túl sokat mondanék, mert a hangok nem elég erősek.

Ha gondolod belépek a gépedre és utánanézek:)

2017. ápr. 16. 22:04
 6/13 anonim válasza:

Igen. Baphometnak kell aldoznod minimum egy kecsket es Gorgonak egy tyukot. Midgard miatt is kell aggodnod. Cdinalj egy 66,6 perces ritualet, igy kiengesztelheted oket es visszakapod az accountod teljeskoru hasznalatat.

gyertyaval, jelmezzel, minimum 2 tarssal es szerezz egy satanista bibliat, hogy tudj idezni.

7/13 anonim válasza:
48%

Hmmm...érdekes felvetés Lucifer

Lehet igazad van ;)

Tata ! Szerintem csinálj démonűzést!

Mivel Lucifer feltételezése szerint oroszok,ezért mondom mi a teendő.

1.Ha van gépházad,akkor azt húzd ki az udvarr közepére( DE előtte rajzolj egy piros kört a fűbe,vagy valahova !)

2.Gyújtsd meg !

3.Kezdj el körülötte ugrálni és kántáld ezt :

-старый дурак! старый дурак! старый дурак! (remélem jól írtam le a szöveget,elég régen hallottam már)

Ezt legalább 30-szor.

Most csak ez jutott eszembe.

Biztos ismer más is valami rituálét,ami elűzi az oroszokat !

8/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok illuminátus, de a harmadik szemem kissé csipás az éjszakázások miatt.

Köszönöm, viszont nem vagyok oda az ilyesmiért. Nem akarok állatokat kínozni.

Nem tudok oroszul, de kipróbálom majd este, mert én akkor vagyok hiperaktív.

2017. ápr. 16. 22:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Simán lehet csak hogy eltünt és a GMAIL rossz helyre átszortírozta.
2017. ápr. 16. 22:38
 10/13 A kérdező kommentje:

És mi van azzal, hogy más platformokon sem tudtam belépni, mint például a gyakorikerdesek? Nem szoktam elfelejteni dolgokat, ahhoz túl precíz vagyok és nyolc-tízszer elírni valamit szerintem nonszensz. Egy hackernek ez túl nagy falat lenne, mert ugye ott van az email fiók meg aztán a különböző platformokhoz tartozó felhasználóim jelszavaim, mellesleg géppel telóval is próbáltam belépni. Ezenfelül nem találtam semmi nyomát, hogy beléptek az emailomban, mert legyen valaki bármilyen jó hekker adatnyomot hagy maga után, és nem állítja vissza az adatokat jelszavakat.

2017. ápr. 16. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!