Csak nekem nem megy a Freemail?
Figyelt kérdés
"A bejelentkezés nem sikerült..." Próbáltam több fiókot,nem enged be, de nem a jelszóval,vagy a felhasználóval van a baj. Tudom,tudom hogy a freemail mennyire kaka, de csak nekem nem megy most?2017. ápr. 11. 13:55
1/2 anonim válasza:
Ha olyan jellegű a hiba ami csak a tárolt profilok egy részét érinti (kiesik egy szerver ami mondjuk tárol 10 ezer fiókot, akkor a másik 1 millió felhasználó még ugyanúgy zavartalanul tudja használni a szolgáltatást. Ezért nem kaphatsz mérvadó választ, mert lehet nekem megy, de lehet neked nem megy.
Ha senkinek nem megy az általában hírértékű dolog és megjelenik a híroldalakon, és itt is megszaporodnak az ilyen kérdések (lásd amikor random 10 percre leáll a Facebook és 50-60 kérdést kiírnak ide egymás alá hogy nem jó).
2/2 anonim válasza:
Én se tudok belépni, mindig a legjobbkor van valami hiba náluk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!