Mi történik ilyenkor?
Elgondolkodtam,hogy vannak olyan emberek akik direkt kamu profilokat csinálnak gyk-n,facebookon,instan és ez valszeg nem tart sok ideig nekik.De így elhasználják az összes felhasználó nevet!!!!!!!!
Ilyen esetben mi történik ha alig marad felhasználó név?
Az én gondolat menetem:(ami nem biztos,hogy így van)
-A gmail küld egy értesítést,hogy x időpontban le lesz törölve a fiókja,ezért az engedélyezéshez lépjen az y gombra.
Vagy
-A gmail küld egy értesítést,hogy a fiókja minden adata elveszlik,ezt megelőzően töltse le,és regisztráljon újra bármilyen néven,eddig ők letörlik a neveket.
Egyik sem helyes?
Elhasználni nem tudják az összes felhasználó nevet. A betűk és számok közel végtelen kombinációja létezik, több, mint amit el tudnánk használni.
Az viszont igaz, hogy az egyszerű felhasználó neveket lefoglalják.
Viszont ez nem feltétlen a kamu profilok miatt van. Inkább amiatt, hogy sok embert hívnak ugyanúgy. Nagyon kevés az esélye, hogy te vagy az első Anna aki regisztrál az oldalra.
Egy Gmail fiók neve nem szabadul fel, akkor sem, ha a felhasználó törli a fiókját. Azt megörzik. Gondolom, hogy ne fodulhasson elő olyan, mint egy újra kiosztott telefonnál, hogy az új tulajt megtalálják az előző dolgai.
Viszont most elindítottál bennem valamit.
Ha feltételezzük, hogy a Gmail fennmarad még évtizedekig, akkor tényleg le lesznek korlátozva a lehetőségeink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!