Hol lehet megtalálni a dark web-et?
Figyelt kérdés
a lényeg az hogy megvan már a tor meg minden csak nemtudom hogy hogyan miként kell ehhez a hálózathoz csatlakozni... vki tudna segíteni2017. ápr. 6. 18:47
1/5 anonim válasza:
Ha böngésző nyitva van, akkor már csatlakozva vagy. Automatikus.
2/5 anonim válasza:
Ohhh...szerintem a kerdezo az ilyen sotet "beteg" dolgokra gondolt...de tenyleg :D Mert mi mas 80% dark web ott megtalalhato minden. Van valahol ilyen link gyujtemeny. Meg az url is meg van cselezve valahogy :D pl id3x4nbcve5s7bxg.onion. Olvastam, hogy az url-el is valtozik. Nem vagyok olyan jol informalt ebben a wark webes vilagban...forumokon olvastam ;)
3/5 anonim válasza:
Neked még a nyílt internetet sem sikerült használnod (keresőmotorok használata, önálló keresés), miből gondolod hogy majd pont egy "zártabb" hálózaton fogsz tudni boldogulni?
4/5 Hominida válasza:
Rejtő Jenő egyik elbeszéléséne hőse egy bukott bankpénztáros, aki kétségbeesésében úgy dönt, hogy az alvilágban kezd új életet. Elment a szegénynegyedbe, és itt-ott udvariasan érdeklődött pár marcona embertől, hogy hol van az alvilág. Hát ez most egy ilyen eset volt.
5/5 anonim válasza:
Ha valami illegális dolgot akarsz művelni akkor ne várd hogy segíteni fognak. Meg amúgy is ha arra nem veszed a fáradtságot hogy ami érdekel utána keress részletesen több órákon keresztül akkor ne is kezdj bele a darkwebezésbe mert 10 perc után megunod a keresgélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!