Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha mar letoltottem a Tor-t...

Emese stella kérdése:

Ha mar letoltottem a Tor-t akkor hogyan tudok kijutni Dark Web-re vagy esetleg Deep Web-re?

Figyelt kérdés

Mar nagyon sok ido ota keresgelem azt hogy hogyan tudnek kijutni Dark Webre,

csak ugy furdal a kivancsisag, hogy peldaul mik lehetnek font pl a red room es tarsai amikrol hallani lehetett, ezen belul meg egyeb oldalak

es az lenne a kerdesem, hogy hogyan lehet kijutni egy bizonyos oldalra?valaki reszletesen leirna nekem?

(komolytalan emberek kerem ne valaszoljanak, senkinek a viccelodesere nem vagyok kivancsi)

#internet #számítástechnika #reedroom #sotet internet
2017. márc. 29. 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

Tulajdonképpen kezdő szinten "DarkWeb" valamelyik szabadon elérhető warez fórum is pl....

Nem találsz ugyanis "hozzáférést" amíg nem tudod mit keresel...Ha ahhoz a csoporthoz tartozol akik "használják a DarkWebet" akkor pedig nem keresed.

2017. márc. 30. 05:38
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Jó lenne tisztázni magadban, mi is a dark web és mi a deep web közti különbség.

1: Dark webre nem kell semmilyen tor. mail.google.com-ra rámész, bejelentkezel, aztán minden amit ott látsz, az dark web. (Dark web, amit a keresők nem tudnak beindexelni.)

2 Deep web: Ha csak nézelődni akarsz, arra jó a sima web is. Ha konkrétan keresel valamit, akkor kell használni a deep webet. Az utóbbi időben ez valamiért felkapott téma lett, de hidd el, semmi extra nincs ott, ami téged érdekelhet.

2017. márc. 30. 08:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Google keresőbe beirod deep web és olvasgatsz
2017. márc. 30. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 kevered a kettőt

Kérdező:

Red room egy városi legenda. Ha lehet akkor ne a creepypastákból képzeld mi az a dark web, ami úgy van beállítva mint valami titkos oldal elit embereknek akiknek kiváltság hogy hozzáférést szereznek, és körül van futtatva az egész valami gagyi horrorklisével ahol kamerákon át nézel elrabolt embereket meg sátánista dolgokat, meg ki tudja mit.

Azok a történetek amiket Youtube-on is terjesztenek és nézettséget próbálnak generálni hogy "most megmutatom mit találtam a dark weben", annak 99% nagy kamu és misztikus körítés (ugyebár a creepypasta is eleve horror-fanfiction). Ha valami amit a Youtube-on meg lehet mutatni és a nyílt weben bárkinek elérhető, na az minden csak nem dark web-anyag.

Nagy csalódás fog érni ha te ilyen oldalakra akarsz rátalálni.

Ahhoz képest hogy ha valami durva dolgot akarsz látni, ahhoz messze nem szükséges sem TOR, sem dark web. Simán a nyílt neten is fent vannak és bármikor szabadon elérhetőek olyan oldalak ahol mindenféle brutális dolgot látsz cenzúrázatlanul, vágatlanul.

2017. márc. 30. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
#4: Jah tényleg. Most nézem hogy fordítva írtam le. Kösz.
2017. márc. 30. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen sajnos a neten is találsz durva dolgokat, mint pl. Bestgore, Best shocker vagy live leak.....de elég a youtubon is rákeresni. A deep web viszont más. Ott minden illegális dolog megtalálható,amit csak el tudsz képzelni. Fegyverkereskedelem, drog és szervkereskedelem, emberkereskedelem, bérgyilkosok, hackerek, hamisítók. Na meg a gyilkosok, pedofilok, állatkínzók.....bizonyos csoportok. Videókat töltenek fel a tetteikről, gyilkosságokról, gyerekbántalmazásról......Vannak saját szobák ,chatszobák ahol pl. elmebeteg szülők beszélik át az élményeiket mennyire kínozták meg a gyereküket.....Gyilkosságokról is töltenek fel videókat illetve vannak helyek amikhez úgy férhetsz hozzá ha fizetsz értük......vagy úgy léphetsz be, ha te is csinálsz bizonyos videókat stb.
2017. jún. 5. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ami ott van az lenyomozhatatlan. Nézni nézheted, de használni, bármit rendelni rajta bűncselekmény. És veszélyes is főleg ha rendszeresen kutakodsz rajta.......
2017. jún. 5. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!