Fent voltam a deep weben korul neztem, es kaptam olyan oldalt ahol lehet rendelni telokat, eloszor is azt szeretnem kerdezni hogy ezek megrendelese buntetendo e?
Figyelt kérdés
a masik nezem az telok arat es ilyenek vannak mint pl iphone 5S - 0.35 ฿, ez valamilyen penznem? Es mennyit jelenthet?2017. febr. 3. 20:09
1/3 anonim válasza:
Bitcoin. Visszanyomozhatatlan netes valuta.
Általában sötét ügyekhez használják fel, mert nincs nyoma a tranzakciónak.
1 bitcoin most közel 300 000 forintnak felel meg.
A büntetés az egy nehéz kérdés. Alapvetően kevés az esélye, hogy ezt lefülelik és rád akadnak. Viszont, ha dark web-ről akarsz telefont venni ott már baj van. Valószínűleg lopott, másolat, esetleg meg sem kapod. Garanciát meg biztos, hogy nem kapsz rá. Nem javaslom, hogy bármit rendelj a dark web-ről.
2/3 anonim válasza:
Ilyesmit rendelhetsz simán.De szerintem:
-Nem kapod meg
-90% hogy lopott a cucc
-vagy valaki belerak egy téglát vagy valamit amivel tud trollkodni
-megkapod a telót minden jó de pár hónap múlva jönnek érted a maffiától és kirabolnak megszerzik a jelszavaidat megesznek élve xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!