Mi lehet a baj, mit rontok el!? Adott egy Linksys wrt54 gl ruter. (ha jól írtam a nevét. ) A szolgáltató rutere után van bekötve. A dolga annyi lenne hogy küldjön netet egy asztali gépnek és szórja szét az anternáin keresztül a lakásban.
De sajnos nem cselekedik. Az a helyzet hogy amikor az asztali gépen megnyitom a linksyst akkor ha nyitok egy új fület a böngészőben akkor van netem rajta. De ha kilépek ruter belsejéből akkor a net sem lesz elérhető. ... És na ez még nem lenne elég akkor az anternán keresztül nem is küld jelet. Be tudok lépni a ruterbe vezeték nélkül is és akkor ugyan az a helyzet mint az aszali gépnél.
Köszönöm azt aki segít!
Milyen eszköz az, amit a szolgáltatótól kaptál?
Melyik portokon van összekötve a két eszköz?
Tehát a kérdésekre a válasz:
Az első kérdező kérésére újra nekifutok.
Adott egy működő eszköz amibe megérkezik az üvegszálas jel.
Ezt az eszközt UTP kábellel összekötöttem egy másik rúterrel , hogy minél nagyobb teret le tudjak fedni internettel. De a frissen beszerzett Linksys eszköz csak akkor ad netet amikor fel vagyok rá csatlakozva. Azaz amikor benne vagyok az agyában éppen és nyitok egy új fület a böngészőben akkor tudok netezni. ..én megpróbáltam.
A ruter a Telekomtól van. Azt hiszem Huawei. Az hogy melyik portban van..azt hiszem a 3.-ban..? azt a klonozos dolgot meg nem értem.. :)
És azért kell két vagy több ruter mert ez egy családi ház. több szintel és kertel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!