Hogyan tudnék wifi jelszót változtani az invitelnél, ha nem tudom a sajátomat és nem segít a szolgáltató?
Figyelt kérdés
2017. márc. 26. 08:51
1/7 P.O.C. válasza:
Felmész a routered webes felületére kábeles kapcsolattal, és ott megváltoztatod.
2/7 Gábor_79 válasza:
Annyit segít a szolgáltató, hogy az internetes oldalán ad leírást a saját routerük üzembe helyezéséhez, használatához. Nálad is az a fehér ZTE márkájú eszköz van? Részben én is inviteles vagyok és változtattam jelszót.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, egy ősrégi, soha nem használtuk a wifit, az invitelnél meg pénzt kérnének új jelszóért.
2017. márc. 26. 09:41
4/7 P.O.C. válasza:
Ha egy pontos típust mondanál, akkor tudnánk segíteni a konfigurálásban is.
6/7 Gábor_79 válasza:
Szóval annnyiszor változtatod magadnak a jelszót, ahányszor akarod. Szerintem a kiszállásért kérnek pénzt.
Ennél a routernél csak akkor tudsz kapcsolódni a vezetékkel a kezelőfelületre, ha a négyes portra csatlakozol. De azt hiszem írva is van valahol.
7/7 Gábor_79 válasza:
Igazából a linkelt oldalon csak a középső rész kell neked. A wireless rész, az Acces point bekarikázott résznél. A "pre-shared key" maga a wifi jelszó. Érdemes megnézni az oldal tetején a helyi kapcsolat beállítása linket win 7-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!