Digi-nél 100/50 nettel rendelkezem Gyálon. Torrent feltöltésem nulla. Nem nyit portot felém passzív vagyok. (közvetlen a modemre csatlakozok) Hogyan lehetne elérni hogy a szolgáltató valamit tegyen ez ügyben?
Felkerested őket, válaszoltak? Mert ha nem, nem ez lenne az evidens? Ha igen, és azt a választ kaptad hogy nem megoldható, akkor nem tudsz mit tenni, max szolgáltatót váltasz.
Passzívként simán tudsz feltölteni mert alig vannak passzív peerek, miközben minden aktívnak gond nélkül tudsz forgalmazni. Önmagában a passzivitás még nem hiba, és egyes infrastruktúra-kialakítás miatt (NAT-olt hálózat, főleg kisebb településeken előfordul, Gyál pedig egy ~23 ezer fős kisváros) például soha nem is fogsz aktív lenni, mert fizikailag nem lehetséges.
Már egy éve próbálkoztam velük, és közölték hogy náluk minden jó.
Semmi gerinc nem volt bennük.
Előtte szuper volt a feltöltés.
Most kb mindig nulla.
Bevallom félek felhívni őket mert hihetetlen lékezelők.
Ha bemegyek hozzájuk az meg könnyen testi-sértésig fajulhat.
Régi gond megoldódott.
Maszek alapon egy digis szerelővel megjavíttattam. Ajánlom másnak is ezt a lehetőséget.
Sajnos csak feketén működik. (SZÉGYEN)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!