Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rootert szeretnék. De hol...

Rootert szeretnék. De hol kezdjem el?

Figyelt kérdés
Azlenne a bajom hogy rootert már régebb óta szerettem volna már de semmit se tudok erröl. Hogyha megveszem a rootert akkor alapbol van rajta wifi és majd csak a jövőhónaptól kell fizetni a wifit?meg ez a másik hogy hogy kell fizetni bekell menni abba az üzletbe ahol vedtem a rootert és ott? Meg az hogy beköttetés céljából valamit kell? Kikell hivni valakit hogy beköttesse?vagy egyszerűen egy rooter azt bekapcsolni és kész van wifi?esetleg + gépre is akkor lan kábel és ennyi? Nagyon sokat segítene valaki ha leirná hogy is van ez.

2017. ápr. 1. 10:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Jaah.már kapirsgálo.

És még aszt nem értem hogy a csomagot holgyan válasszam ki ami a legjobb nekem?

2017. ápr. 1. 13:36
 12/20 anonim ***** válasza:
Te! Elmúltál már 18 éves egyáltalán? Mert ha nem, akkor úgyse tudsz kötni szerződést, ha meg igen akkor meg borzalmas a helyesírásod
2017. ápr. 1. 13:46
 13/20 A kérdező kommentje:
Nemmultam még el és telón írok néha gyorsabban írok ojankor nemannyira figyelek a helyes írásra. De szülő melledt már lehet kötni szerződést nem?
2017. ápr. 1. 14:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Igy mar mindent ertek.
2017. ápr. 1. 15:12
 15/20 A kérdező kommentje:
Kb értem köszi mindenki.
2017. ápr. 1. 15:18
 16/20 anonim válasza:
Csomagot olyat válassz,ami neked megfelel,illetve amire azt mondják a szüleid,hogy oké,ezt tudjuk fizetni. Egyébként milyen szolgáltatók vannak nálatok?
2017. ápr. 1. 16:03
 17/20 A kérdező kommentje:
T-mobile.
2017. ápr. 1. 17:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Gyerekek? Miért nem veszitek észre, hogy csak a bolondját járatja veletek április alkalmából?
2017. ápr. 1. 18:05
 19/20 A kérdező kommentje:

xd. Nem.

De télleg ma van április elseje. De nem szivatok nemszokásom. ':D

2017. ápr. 1. 18:18
 20/20 A kérdező kommentje:
Na nézd meg most elkergettél minden válasszolót. xd. Tudod viccelek ':)
2017. ápr. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!