Gta online CEO-t hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés

valaki légyszi fejtse ki nekem ezekre a kérdésekre a válaszokat:

1. Mi ez az egész?

2. Hogyan kezdjem el?

2017. jan. 22. 15:20
 1/4 Nemohalacska ***** válasza:
100%

Első teendőnk a CEO-hoz hogy a www.dynasty8executiverealty.com oldalon vegyünk egy irodaházat. Négy féle közül választhatunk. Egyszerre csak egy lehet a birtokunkban. Ha megvan irány az irodánk ahol lesz egy számítógép amibe lépjünk be. Következő teendőnk hogy vegyünk a cégünknek raktárat. Ezt a SecuroServ program segítségével tehetjük meg amibe beléptünk. Kétféle raktárat birtokolhatunk Special Cargo és Vehicle Cargo fajtához valót.

Special Cargon belül összesen 22 raktár közül választhatunk kicsi közepes és nagyból különböző árkategóriákban persze. A kicsi 16 a közepes 42 és a nagy 111 raklapférőhellyel bír. Egyszerre maximum csak öt raktár lehet a birtokunkban. Ha vettünk legalább egy raktárat kezdődhet a feltöltésük. A program segítségével egyesével kettesével vagy hármasával árut vehetünk amiket különböző küldetések keretében kell megszereznünk és leszállítanunk a raktárunkba. Ha sikerült már elég sok árut összeszednünk ideje hogy jó pénzért eldjuk. Irány valamely raktárunk s az ott található laptopon az Ad-Hawk program segítségével adhatunk el ami szintén kis küldetésekkel fognak járni.

A Vehicle Cargon belül 9 kocsiraktár közül válaszhatunk mindegyik 40 férőhelyes egyszerre csak egyet birtokolhatunk. Ha vettünk egy raktárat kezdődhetnek a küldetések pontosabban a Source Vehicle küldik melyek során járműveket kell szerezni a raktárunkba. Ha sikerült eleget szerezni ezeket is ideje eladni. Ezt a kocsiraktárba található laptop segítségével tehetjük meg szintén különböző küldetések keretében.

Ezeken kívül a CEO-hoz tartoznak a Special Vehicle Work küldik is melyek minden negyedik megszerzett kocsi után válnak elérhetővé egyesével össz 8 van belőle.

Kis kiegészítésként a CEO státusz tulképp a VIP státusznak egy alfaja tehát aki CEO az egyben VIP is így annak a VIP Work és a VIP Challenge feladatok is elérhetők az interakciós menüből.

2017. jan. 22. 23:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen🙂
2017. jan. 23. 15:15
 3/4 zsombor2003 válasza:
Szia! Én vettem irodát meg minden és odamentem e géphez megpróbáltam belépni és azt írja hogy először regisztrálnom kell a ceo ba hogy használhassam a gépet. Most akkor mi a helyzet?
2018. okt. 11. 12:02
 4/4 anonim válasza:
Venni kell Terrorbyte járművet. Belépsz a gta internetbe és a warstock katonai járművek oldalon van.
2019. febr. 22. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!