Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megbízható a G2a? Tudom, nem...

Megbízható a G2a? Tudom, nem csak az oldaltól függ hanem az eladóktól is, de szeretnm egy olyan ember véleményét aki vásárolt már az oldalon.

Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Pont amiatt hogy minden eladó más és mindenkinek más tapasztalata van, nem lehet általánosítani. Ha én jó eladók fogtam ki attól te még ugyanúgy találhatsz rosszat. Ha te rosszat fogtál ki és rossz véleményed van az egészről, attól még lehet 1000 másik ember elégedett lesz.

- tudd hogy vehetsz lopott kulcsot is, és ha nem fizeted a havidíjas védelmet akkor bármikor elvesztheted a játékot és a pénzed is

- tudd, hogy nem lehet megkerülni a régiózárat Steamen (megpróbálhatod, de bannolnak), így ne vegyél régiókulcsot (vagy csak a sajátodat), bármennyire is olcsó az orosz kód

- tudd hogy bármilyen más okból a játék kiadója bármikor bevonhatja az oldalról származó összes kulcsot, és ezzel elvesztheted a játékot, míg ha hivatalos oldalról veszel ilyen nem fordulhat elő.

- tudd, hogy hivatalos oldalról akciósan (amire legfeljebb pár heted várnod kell) is jobban megéri legális kulcsot venni, mint egy szürkepiaci oldalról

2017. márc. 29. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Szóval inkább ne vegyek g2a-n
2017. márc. 29. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:

100+ vasarlas es duplaennyi eladas utan sincs semmi negativ tapasztalatom rola. Nem mindig lehet akciora varni, mert van ami sosem lesz annyira akcios mint egy humble csomag vagy g2a-s kod.

A g2a rendszeresen ellenorzi az eladoit, tolem is minden 20. eladaskor bekerik az osszes szamlat amivel igazolom, hogy legalis forrasbol arulok.

2017. márc. 29. 11:55
 4/5 LeonScottKennedy ***** válasza:
Már rengeteg játékot vettem onnan, nincs rossz tapasztalatom. Csak be kell tartani azokat az alapvető dolgokat, hogy pl. ne legyél full retard és akkor nem lesz gond. Gondolok ez alatt olyanra, hogy pl. ne az 1%-os megbízhatóságú embertől vedd meg a játékot, hanem a 90+-osoktól.
2017. márc. 29. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi gondom, habár még csak 10-12 játékot vettem onnan.
2017. márc. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!