Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore-on hány warn után jön a...

NCore-on hány warn után jön a permban?

Figyelt kérdés

2017. márc. 6. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
javaslom a wiki elolvasását
2017. márc. 6. 16:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Ott csak azt írják, hogy miért kaphatsz figyelmeztetést (warnt), meg hogy miért jár azonnali törlés.

Vagy akkor ezek szerint nincs közük egymáshoz, csak warn alatt nem lehet szabályt véteni?

2017. márc. 6. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
ez pontosan előrevetíti a választ... nincs egzakt szám megadva.. ha évente kapsz egy warnt, nem fognak kidobni... ha 2 hónap alatt 10et, garantált hogy kidobnak..
2017. márc. 6. 16:51
 4/6 sharkxxx ***** válasza:
0%
Engem permabannoltak mert egy hétig nem mentem rá arra az oldalra. Egyetlen warnom se volt.
2017. márc. 6. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Permabanhoz nem kell warn, elég ha sokszor hit'n'runolsz....

Seedelni kötelező

2017. márc. 7. 00:12
 6/6 Celtix ***** válasza:

Hat nem tudom, 12+ eve vagyok tag, de sose merutl fel bennem.

Elolvastam a szabalyokat es aszerint cselekedtem - megcsak egy warnom sem volt soha. Nem tudom, mi ebben a bonyolult.

(Marcsak azertis, mert igy is halomban all a film, amiket nincs idom megnezni, szoval nem hiszem, hoyg barki is akkora mennyiseget toltson le manapsag, amit meg is tud nezni....)

2017. máj. 11. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!