Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kaptam WARN-t nCoreon?

Miért kaptam WARN-t nCoreon?

Figyelt kérdés

Semmi rosszat nem tettem. Tegnap még be tudtam lépni, ma már nem.

Egyik ismerősömével rámentem az adatlapomra és ott virít a WARN felirat.

Az van odaírva hogy """1. alkalommal cseréljük le a jelszavad, ne használj mindenhol azonosat!"""

Tegnap óta fel sem léptem semmi. Valaki próbálja feltörni vagy ez most mit jelent?

2016. dec. 5. 06:25
 1/2 coopper ***** válasza:
54%

Szia.

A Majom főoldalán a következők olvashatóak :

"

Fontos információ!

A Majomparádé vezetősége nagyon fontosnak tartja a felhasználói biztonságát, ezért néha olyan eszközökkel kell élnünk, ami kellemetlenséget okozhat több felhasználónak is.

Az utóbbi időszakban több torrent oldal is adathalász tevékenységet folytatott, ami abban nyilvánul meg, hogy bejelentkezésnél lementették a saját felhasználóik név, illetve jelszó párosát, majd ezekkel visszaéltek rivális oldalakon, egyes esetekben akár még az oldal kárára is, amennyiben az illető magasabb jogosultsággal is rendelkezett.

Mivel mi is tudunk konkrét példát mutatni arra, hogy bónuszpontokért, meghívókért ezzel a módszerrel loptak el Majomparádés fiókokat, ezért úgy gondoltuk, hogy nekünk is cselekedni kell.

Biztonsági okokból letiltottuk 2949 felhasználónév és jelszó párost, és csak akkor lehet bejelentkezni, ha új jelszót kértek a regisztrált e-mail címre.

Továbbá 54915 felhasználónév, és jelszó párost fekete listára tettünk, szóval a potenciálisan veszélyesnek ítélt adatokkal többé regisztrálni sem lehet az oldalra.

Aki a biztonsági felhívást látja bejelentkezésnél, vagy regisztrációnál, haladéktalanul megkérjük arra, hogy mindenképpen változtassa meg a jelszavát, amennyiben több helyen is használja, mivel az azt jelenti, hogy más is tudja a jelszót, és bármikor eltulajdoníthatják nem csak a Majomparádén, hanem bármelyik oldalon.

"

Valószinűleg Te is közte vagy azok között, akiknek lementették (egy másik torrent oldalon) a jelszavát, és ezek szerint meg is változtatták. A warnt vagy a fiók tevékenységedért kaptad vagy a több IP-s bejelentkezésésrt, ezt nem tudni.

Itt egy link, amin olvashatsz ilyen esetben mi a teendő : [link]

Azt irják :

"

Ellopták a fiókom:

Kérd meg a meghívód*, hogy írjon egy levelet az oldalon a 'Helpdesk' menüpont alatt [Staff] témakörben.

Írja le, hogy:

- melyik meghívottjáról van szó

- röviden mi történt

- mire kell átírni a profilhoz tartozó e-mail címet

A Staff intézi a többit.

*amennyiben a rendszer hívott meg, vagy a meghívód már törölve lett, egy általad meghívott személy is megteszi.

"

Sok sikert

Üdv.

2016. dec. 5. 07:38
 2/2 anonim ***** válasza:
benyaltad oszt jóvan te kis nkore maffijozo xD
2016. dec. 26. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!