Miért van néhány torrent oldalon az, hogy letöltés után kötelező 2 óra seedet tartani? (elmulasztasa esetén warn vagy kitiltás. )
Volt, hogy áramszünetem volt, s majd később belépni már nem tudtam! Írtam nekik, s aválasz az volt? tiltás azért történt, mert szegtem a legnagyobb szabályt, nem tartottam be a 2 óra minimum seedet letöltés után! Mondom a fran.ba magamban! Mikor eleve évek óta fent voltam, s már vagy 1500-1600 GB feltöltöttem,s letöltésem kb 650 GB volt!
Vannak olyan torrent oldalak, ahol akár 1 hónapon belül lehet teljesíteni a feltöltést 1-es arányig!
Szóval nagyon meglepődtem! (igaz a szabályzat leírta, hogy min. 2 óra seed letöltés után)...de szerintem ez így nagyon tré!
Vannak akik, 1 óra alatt visszaseedelnek, ma már én is, az új netemnek köszönhetően, de miért nem elég mondjuk 1-2 nap alatt teljesíteni az arányt!...
Persze tudom, talán a letöltőket akarják védeni ezzel...
De akkor sem értek egyet ezzel a szabállyal, főleg, hogy nagy torrent oldalakon elég 1 hónap alatt!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!