Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van valami a sütiken és az...

Van valami a sütiken és az IP-címen kívül, ami alapján egy weblap azonosítani tud egy felhasználót?

Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Email cím és jelszó?
2017. febr. 28. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne, pl. a telepített betütípusok listája, telepített pluginok listája, telepített Java és/vagy Flash elérhetősége, képernyőfelbontás, időzóna, operációs rendszer megnevezése, támogatott MIME típusok, navigator object hash lenyomata, user-agent, illetve ezek súlyozott kombinációja révén olyan egyedi azonosító generálható számodra, amit szinte hibátlanul azonosít a neten.
2017. febr. 28. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:

#2, ezzel a számítógépet azonositod, és nem a felhasználót. (Tudom, a sütivel,eg az ip-vel is :) esetleg ha js-ben le lehetne kérni a könyvjelzőket, amennyiben van, az valószínűleg minden embernek más? A chrome-al meg ugye tudod őket hordozgatni... Bár akkor már egyszerűbb a jelszó.

Ami még korábban eszembe jutott, a felhasználó gépelési ritmusának egyedi mintázata.

2017. febr. 28. 14:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Egy ilyen szavazós pályázaton szeretnék nyerni, regisztrálni kell és úgy lehet szavazni, viszont elég szigorúan figyelik, hogy egy embernek csak egy regisztrációja legyen, valakit már kizártak amiatt, mert több felhasználót csinált. Ismerőseimet már megkértem, hogy szavazzanak, de még így sem én vagyok az első, ezért szeretnék valahogy magamra szavazni sokszor, de semmiképp sem szeretném, hogy kizárjanak.
2017. febr. 28. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Szóval csalni akarsz lebukás nélkül, meg akarod hamisítani az eredményeket, tisztességtelen módon próbálod befolyásolni az eredményeket?
2017. febr. 28. 18:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, erről van szó.
2017. febr. 28. 18:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Úgysem a minőség alapján lesz eredmény, hanem hogy ki hány ismerősét tudja mozgosítani. Nekem nincs olyan sok ismerősöm, de nagyon szeretnék nyerni, és van rengeteg időm, valamint egy kis pénzt is rá tudok szánni, ha esetleg valami fizetős proxyt vagy ilyesmit javasoltok. Csak semmiképp nem szeretnék lebukni.
2017. febr. 28. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
Tehát egy népszerűségi versenyen akarsz úgy nyerni, hog nem vagy népszerű. Hát az szivacs. :)
2017. febr. 28. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!