Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ismeri valaki az edigital.hu...

Csicsky kérdése:

Ismeri valaki az edigital.hu webáruházat?

Figyelt kérdés

Az alábbi weboldalon: [link] különböző termékeket kínálnak megvételre. A kérdésem az lenne, hogy aki már vásárolt tőlük, annak milyen tapasztalatai vannak velük?

Meg voltak elégedve a vásárolt termékkel/termékekkel, vagy inkább jobb nem vásárolni tőlük, mert átverik a vevőt?

2017. jan. 23. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Magyarország egyik legnagyobb (első sorban) elektronikai boltja. És mint ilyen, rengeteg vásárlóval rendelkezik. Bakik mindenhol becsúszhatnak, itt a nagy számok törvénye alapján több negatívum is előfordul.

De egyébként teljesen megbízható. Ha náluk található legkedvezményesebb áron, amit venni szeretnék, habozás nélkül rendelek tőlük. Bár nem mindig éri meg, mert esetenként adott dolgokat máshol kiszállítási díjjal együtt több ezerrel olcsóbban kapni.

Árukereső oldalt javaslom árösszehasonlításra.

2017. jan. 23. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Én már hűtőgéptől kezdve, a mobiltelefonig több dolgot rendeltem tőlük, egyszer sem volt okom panaszra. És elég gyorsak is, mind ügyintézés, mind kiszállítás tekintetében.

A budapesti ingyenes kiszállítás miatt sok esetben jobban megéri, mint más netes bolt.

2017. jan. 23. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Megfelelő, van csomó hely reklamálni, nem verik át.
2017. jan. 24. 00:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vidékre is rengeteg terméket ingyen szállítanak. Általában 1-2 napon belül mindig megjön, amit rendelek tőlük. Megbízhatóak.
2017. jan. 24. 00:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz!
2017. jan. 25. 00:59
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
érdemes megnézni a facebookjukat,vannak akik még egy hónap után se kapták meg az árut amit kifizettek ,szidják őket mint a bokrot...
2017. febr. 9. 08:42
 7/7 anonim válasza:
Korrekt cég,én még nem csalódtam bennük.
2017. febr. 16. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!