Mi a jó a Stream-be meg a live videókban?
Figyelt kérdés
Mostanában mindenki ezzel a kettővel van megverve! Délutánonként amikor hazaérek munkából és felnézek facebookra szinte mindig van 2-3 értesítőm hogy valamelyik ismerősöm liveba van! 28 éves vagyok van nekem is Okosbuta telefonom de szinte csak telefonálásra használom szóval nem vagyok az a telefonba forduló típus! De ezeket a dolgokat nem bírom egyszerűen megérteni!2017. febr. 7. 19:45
11/19 anonim válasza:
Mondtam én ilyet? Annyit mondtam, hogy ha már mondasz róla valamit (még csak nem is te mondtad), akkor előtte tájékozódj. Ráadásul akinek írtam (tényleg nem tudom, miért szóltál bele), tudja, milyen videók voltak korábban, és milyen most. Magyarul: követi őket. De köszönjük a hozzászólásodat.
12/19 anonim válasza:
Nem napi szinten, de követem őket mert a játékok érdekelnek, a vlogjuk nem így azt nem nézem. Az jó ha vissza fogják hozni újra a régi videós rendszert, mert eléggé elhanyagolták az utóbbi időben. Viszont az is biztos, hogy idővel szép lassan lekoptatják a youtube-ot így is úgy is, mert egyszerűen idejük nem lesz rá és a liveból többszörös pénzt ki lehet szedni. Most még ér annyit a youtube ezek szerint, hogy foglalkozzanak vele továbbra is, de le fognak állni róla csak idő kérdése. Mármint a játékok fullba live mennek majd és az egyéb videók maradnak youtubeon.
13/19 anonim válasza:
#12: Sajna egyre erősebb ez a tendencia, az utóbbi pár hónapban több kedvencem is otthagyta a Youtube-ot a Twitch kedvéért.
14/19 anonim válasza:
És amúgy ezzel mi a baj? Twitchre játékokat szoktak streamelni, ami ráadásul visszanézhető. Szerintem nincs különösebb ok a nyafogásra.
15/19 anonim válasza:
Nem kell nyalni a seggüket, ha nincs valamire idő az teljesen érthető, de nem kötelező minden nap feltölteni ~ a dolog miértje változtat azon, hogy egy rakás szar amit csinálnak? Akkor minek hoztad fel egyáltalán..?
Továbbá magyarázd már el hogy miért okoz az neked fizikai fájdalmat hogy nem ugyanolyan az ízlése minden embernek?
16/19 anonim válasza:
#14: Fene tudja, én jobban szeretem a tökéletes minőségű, mesterien vágott és szerkesztett full HD gameplay videókat, mint a szemcsés, akadozó Twitcheket idióta hablatyolással és röhögcséléssel.
17/19 anonim válasza:
Nem nyafogás, csak a vágott lényegi videók és a 2 órás minden szarakodás benne van között azért elég durva minőségromlás van. És a Twitch is törli egy hónap után.
18/19 anonim válasza:
Látom, nem sikerült felfogni, hogy miért jó a stream. A videós azonnal tud reagálni a nézők commentjeire. Ennyi. Ezért jó. Senki nem nyalta a seggüket, csak tájokaztattam, hogy hiányos tudással ír valótlanságokat. Azt meg még mindig lexarom, hogy mit csináltok szabadidőtökben. Idézz már kérlek tőlem legalább egyet, amikor azt mondtam, hogy a TheVR jó, nézzed azt. Naugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!