Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a jó a Stream-be meg a...

Mi a jó a Stream-be meg a live videókban?

Figyelt kérdés
Mostanában mindenki ezzel a kettővel van megverve! Délutánonként amikor hazaérek munkából és felnézek facebookra szinte mindig van 2-3 értesítőm hogy valamelyik ismerősöm liveba van! 28 éves vagyok van nekem is Okosbuta telefonom de szinte csak telefonálásra használom szóval nem vagyok az a telefonba forduló típus! De ezeket a dolgokat nem bírom egyszerűen megérteni!

2017. febr. 7. 19:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nézel valamilyen sportot, vagy általánosságban tévét? Na, pont ugyanazért.
2017. febr. 7. 19:51
 2/19 anonim ***** válasza:
Pld több embernek szeretne valamit mutatni, mondani. Remek példa erre a gameplay stream, de gyakran van podcast, vagy valamilyen hasonló kategóriájú élő adás. Sokszor azért is jó, mert így tudsz reagálni a nézőid véleményire, szinte azonnal. Nem értem, hogy ez neked miért akkora probléma.
2017. febr. 7. 20:19
 3/19 anonim ***** válasza:
Régen TV-t néztek, majd netet, most neten liveot. Jó az, csak a normális műsort kell nézni belőle, nem a szemetet.
2017. febr. 7. 20:23
 4/19 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele hogy jobban szeretem én magam átélni a játékot mint hogy mástól lássam a végig játszást! Mert akkor utána szinte értelmetlen megvenni a játékot ha már nem tartogat meglepetéseket!
2017. febr. 8. 05:35
 5/19 anonim ***** válasza:

streamereket két okból szokták nézni:

-nem a játék érdekel, hanem az ember, aki csinálja (pld TheVR)

-olyan profin csinálja, hogy csak azért nézed (hogy tanuld a játékot)

Nyilván, ha se a streamer nem érdekel, se a játékról nem akarsz tudni semmit, nem fogsz megnézni egy streamet. De pld egy beta stream annyira nem nagy dolog. Értesítőket meg ki lehet kapcsolni, ha ennyire szúrja a szemed. Ember, ez az internet, semmi se kötelező. Az meg, hogy téged miért ZAVAR az, hogy mások mit élveznek, az egy érdekes dolog. És te mit csinálsz? Nézel TV-t? Minek? Csak szemét van benne. Kondizol? Minek? Miért nem inkább sportolsz valamit? Étterembe szoktál járni (gyorskaja)? Minek? Miért nem otthon csinálsz kaját? Tessék, pont annyira értelmetlen, mint a te kérdésed. Van aki élvezi a TV-t, a kondit, a Mekit, van aki meg a streameket. Van, aki nem akar végigjátszani egy játékot, így nem zavarja, ha megtud mindent róla. Van, aki csak szimplán beszélgetni megy oda. Ennyi, nem kell összeesküvés elméleteket gyártani. Élvezik, csinálják. Pont.

2017. febr. 8. 06:56
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
A streameléssel semmi gond, de ha valakinek meg is van az adott játék, de nem játszik vele, csak másokat bámul játék közben, az tényleg nem egészséges.
2017. febr. 8. 09:38
 7/19 anonim ***** válasza:

Sokan azért nézik, mert nincs pénzük olyan gépre amin tolni tudnák, de a játék érdekli őket. Vagy nem akarnak szarakodni a játékkal, más eljátssza helyettük. Mint egy film, nem feltétlen kell a játékokat játéknak venni, filmben se akarsz szerepelni csak nézni és megismerni. Vagy idejük nincs rá annyi. Bár a live ebből a szempontból pont rosszabb, mert az is időigényes, a szerkesztett rövidebb videók jobbak olyankor.

Ezen a téren zuhant nagyot a theVR minősége, mert a videók fele már live megy és ez egyre jobban úgy is lesz.

2017. febr. 8. 09:41
 8/19 anonim ***** válasza:
#7 Ha már ilyeneket jelentesz ki, akkor jobb lenne, ha előbb tájékozódnál. Valamelyik nap volt a heti vlogba, hogy az év elején (főleg a retro month miatt) nem volt idejük a sima videókra. De jó ellenpélda erre a REVII és a Beyond: Two Souls is. Mondták, hogy hamarosan visszatér minden a régi kerékvágásba, a napi 2 videóval.
2017. febr. 8. 15:33
 9/19 anonim ***** válasza:
vlogban*
2017. febr. 8. 15:34
 10/19 anonim ***** válasza:
#8: Nem mindenki szerelmes annyira abba a két pojácába, hogy minden videójukat megnézze.
2017. febr. 8. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!