Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért akadozik a stream? (OBS)

Miért akadozik a stream? (OBS)

Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy új gépet és gondoltam elkezdek streamelni. Viszont ha elindítom a streamet, akkor a az tökéletesen fut, viszont a játék akadozik. Nagyon. Pedig 10 mb/s a feltöltésem, gépem: Intel Core i5-6600 QuadCore (4 x 3.3GHz / 3.9GHz), ASRock Z170 Extreme3 alaplap, 16GB 2133MHz DDR4 RAM, 2TB 7200rpm HDD, DVD RW, nVidia Geforce GTX 970 4GB GDDR5, Zalman Z11 ház, Cooler Master 600W. Akármit csinálok obs ben nem megy feljebb az fps. Valahogy meg lehetne oldani? :(

2017. jan. 5. 23:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de esetleg próbálkozz ShadowPlayjel. Nem tudom mennyire használható, de az garantáltan a direkt erre "huzalozott" részét fogja használni a kártyádnak, így minimális lesz az FPS-különbség.

OBS is tudja talán a hardveres gyorsítást, csak be kell állítani.

Esetleg még valami vsyncet, vagy fix korlátozást tudok elképzelni.

2017. jan. 5. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!