Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » "Ethernet, hálózati kábel...

"Ethernet, hálózati kábel nincs bedugva" --ezt írja ki, s nincs internet, miért?

Figyelt kérdés

Holott wifiről ment a netem, az ethernet az pedig másik kategória, vagy nem tudom pontosan...

Köszönöm előre is a válaszokat!

2017. febr. 7. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Indítsd újra a routered , ha aztán sincs akkor hívd a szolgáltatód.
2017. febr. 7. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, és a gépet is indítsd újra.
2017. febr. 7. 19:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Próbáltuk mindkét műveletet, de ugyanúgy nincs.

A gond az, hogy nem az én netemről van szó, hanem egy idős hölgy kér tőlem telefonos segítséget :D, én meg ugye nem vagyok egy számítógép zseni, ráadásul nem is látom a gépét, csak az ő szóbeli beszámolója alapján próbálok neki segíteni. :)

Már legalább 3-szor előfordult, hogy elment neki a net, minden esetben a szolgáltatót hívta, s úgy állították be neki, de azt mondták, hogy nem az ő hibájából nincs net.

Ma reggel pl. még tudott netezni, aztán elment neki, s azt kezdte kiírni, hogy a hálózati kábel nincs bedugva. Nem tudom, mlyen hálózati kábelről lehet szó, mikor routere van s wifiről netezik...

2017. febr. 7. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!