Miért nem működik az internet, ha csatlakozva van a wifi? (lent)
Mert lehet a d-link és hawei között elakad a dolog. Nézd meg azt, hogy eléred-e a D-linkre kapcsolódva a Huawei IP címét. Nem tudom mi a belépő felülete a huaweinek, mondjuk 192.168.1.1 vagy akármi. Ez nézd meg. Lehet a Dlinket át kell állítani másik IP címre miután a huawei a gateway / átjáró.
De lehet csak át kell dugni másik portra a d-linken a kábel.
Gondolom a huawei LAN portjába van bekötve a d-link WAN portja.
Illetve miért nem a D-linket használjátok ha az jobb router? Nem tudom melyik a jobb amúgy.
Biztos gigabitest adott a telekom optikához. nem tudom mire fizettetetk elő, és miért nem elég a Huaweit használni? vagy a d-linket simán. Miért kell kettő Wlan router?
Megnéztem az átjárót, és minden rendben volt, és akkor átdugtam mindenbe, továbbra se működött. Aztán rájöttem, hogy nem a nettel van gond, ugyanis az Ethernet működik (azt elfelejtettem leírni), hanem a laptoppal, pontosabban az adapterrel. Eszközkezelőben letöröltem, és újraindítás minden okés. AZért köszi a segítséget! :)
Ez egy nagyon jó kérdés? Miután megkaptunk a Huawei routert, és 2 héttel később értesítés nélkül nekem nyomták a gigabites routert. Itt értetlenkedtem, hogy miért kaptunk másikat. Utánanéztem mindkettőt, hogy mi a különbség a kettő között. Azt tudjuk, hogy csak Huaweinek van optikai kábel dugalja, és 100 mbps sebességig képes átvinni az adatot, a gigabites router, pedig 1 gbps-re emelkedik a net sebessége. Az utóbbi arra jó, hogy streamelésre használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!