Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek milyen szolgáltató...

Szerintetek milyen szolgáltató az Invitel? Jó a szélessávú internet szolgáltatása?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem az van, és én megvagyok vele elégedve. Bár néha elmegy, de ez nem olyan nagy cucc ;)
2010. máj. 7. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az van. Stabil, nincs vele probléma. 4éve használom van,hogy napi 12órákat. =)
2010. máj. 7. 19:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én nem nagyon értek hozzá, de azt tudom, hogy jelenleg fiber power 30-asom van a upc-től. Viszont most költöznöm kell, de oda ahová megyek, csak invitel van. Láttam hogy náluk is három lehetőség közül lehet választani. Engem az érdekelne, hogy a upc-s eddigi net sebességemhez, melyik csomag hasonlít az invitelnél. Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 7. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is invitelem van, nekem sincsen problémám vele. Félévente egyszer kétszer elmegy, de akkor visszajön pár perc múlva, ha meg nem, felhívom az ügyfélszolgálatot, ott pedig max egykét napon belül megoldják a hibát.

Viszont akkor kérdezz rá az invitelnél, hogy mekkora lenne abban a csomagban, amire előszeretnél fizetni a garantált sebesség a lakhelyeden.

Nekem 8 MBes netem van, de csak 4 MB tud jönni belőle maximum...Mivel az én l akhelyemen nem elég ,,fejlett" úgymondd a net, ezért nem lehet gyorsabb.

Szóval kérdezd rá, mennyi a garantált.

2010. máj. 8. 07:13
 5/6 anonim válasza:

Sziasztok!!

Én arra lennék kiváncsi, hogy mire van szükség ha adsl netet akarok előfizetni? ilyenre gondolok hogy munkáltatói igazolás stb.. köszönöm a választ

2010. máj. 9. 17:08
 6/6 anonim válasza:
Milyen az a munkáltatói igazolás ? Akkor én nem is köthetek szerződést velük?
2010. jún. 13. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!