A digitv szolgáltatónak megbízható, és jó minőségű a kábeles TV ill. internet szolgáltatása tatabányán?
Hallottam hogy gyakran nincs adás és net kapcsolat, és folyton hívogatni kell a hibabejelentőt.
Jelenleg UPC netem és tévém van, a jelentős (-50%-os) árkülönbség miatt akarok decemberben digire váltani.
Salgótarjáni vagyok...
2éve vagy digis cuccom(tv-net,teló)
tv:van h nincs adás de előre be van jelentve a karbantartás(csak utána kell nézni) ill nagy viharok esetén nálunk upc-nél sem volt
net:80/25ös netem van a sebesség mindig meg van a bekötés után volt 1 nappal problémám de 1 nap múlva kijöttek és kiderült h le a földszinten(társasházban lakom) kúrtak el vmit szóval ez emebri hiba volt...szakadás nincs 1-1 alkalom persze előfordul,de nekem az upc-nél szintén volt
teló:keveset használjuk de így érte meg az egész
az upc-nél fizettünk 8700Ft-tot
2év hűségnyilatkozattal a diginél egy évig 3000ret(68540Ft spórolás) és most sem fizetünk csak 7300at (16800 spóri) szóval spóroltunk 2 év alatt spóroltunk 85e Ft-tot
ez az én véleményem,lesz pozitív és negatív dolog is...
márciusban jár le a hűségidőnk de meghosszabbítjuk valszeg akkor már a digitális cuccal újabb 2 évre...
Én tatabányai vagyok, nekem is Digim van (kábeles). Amikor bekötötték kb 2 éve, akkor az elején sok gond volt vele, de az utóbbi 1-1,5 évben semmi gond nem volt nálam. A net mindig megy, a tv adása jó és szép.
De pl egyik ismerősömnél, aki a város másik felén lakik, nála időnként elmegy a net és a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!