Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elakadtam a paypalomnal, hogy...

Elakadtam a paypalomnal, hogy tovabb? (Ebayrol terveztem rendelni?

Figyelt kérdés

Raktam penzt mastercad kartyamra, es osszekapcsolzam a paypal oldalan a fiokommal, azt hittem ha rakok penzt a szamlara a paypaloson megjelenik, de nem igy lett. Ramentem arra, hogy "top up" akkor viszint ezt irta ki (lent). Most hogy tovabb? Azt mondtak a bankomnal nem kell engedelyezni a paypalt.

Move money from your bank to your PayPal account

You can transfer money from your bank account in HUF to your PayPal account just as you would when making a domestic payment transfer. You'll need to use your PayPal Customer Reference /ID and enter it exactly as it appears below.

Step 1 - Log in to your bank to make a domestic payment to PayPal. Follow your bank's online instructions

Important!

The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as Horváth Vivien. Read more

Use your PayPal Customer Reference/ID exactly as it appears below and enter it into the payment description field when transferring money from your bank to PayPal. Read more

Adataim

Enter this as a payment referenceYou must enter this reference so we can identify you and transfer the money into your PayPal account. You must enter the reference into the correct field online. Banks refer to this field differently.

Step 2 - We'll send you an email when the money is in your PayPal account. It usually takes 1-2 business days to complete a transfer. Find out more

Don't forget to complete your transaction

Making a purchase or sending money? You'll need to return to finish what you were doing.

2017. febr. 6. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Most döntsd el, hogy a Paypal számládra akarsz pénzt küldeni, vagy a kártyáddal akarsz Paypal-on keresztül fizetni? Előbbi esetben normál belföldi átutalással tudsz befizetni és pár nap után megjelenik a számlán, utóbbi esetben csak simán a kártyáról vonják le a pénzt és nem is kerül a paypal számládra.
2017. febr. 6. 14:52
 2/3 A kérdező kommentje:

A 2. Ra gondoltam, koszonom:)

Es az miert van, hogy ha megrendelem a dolgokat 10-100 ft-al dragabbak lesznek mint amennyinek ki voltak irva?

2017. febr. 6. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert az eBay dollárból számol át egy kb. árfolyamot, de fizetésnél a bankod válrja a dollárt forintra a saját árfolyamán. A két árfolyam meg általában eltér.
2017. febr. 6. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!