Citromail és Outlook összebarátkoztatása T-Home internettel? Elakadtam.
Pop3 szerver stimmel, levelek jönnek, de nem mennek.
SMTP-hez beírtam a "mail.t-online.hu" -t, műküdnie kéne, de mégsem. A telefonos ügyfélszolgálat azt mondja adjam meg a citromail SMTP címét, mert a T-online szerver blokkolja a citromail-es kimenő leveleket. Ezt nagy disznóságnak tartanám. Valakinek volt már hasonló, vagy eseteg ugyanez a történet?
Na ácsi. Outlookban most mit akarsz hozzáadni:
(A) egy Citromail-es email fiókot
(B) vagy egy T-Online-os email fiókot?
Ha (A) akkor a Citromail SMTP-jét add meg.
Ha (B) akkor a T-Online-ét.
Citromail-ről levelet küldeni csak a Citromail SMTP-jén tudsz, ez nem disznóság, hanem így logikus. :)
A T-Online SMTP-jéről meg a T-Online-os címeddel tudsz küldeni.
Citromailes e-mail-t próbálok megadni, de bemásolom a beállításhoz az útmutatót:
SMTP szerver: Ezt az Internet szolgáltatója adja (pl.: mail.vipdsl.hu, mail.t-online.hu)
POP3 szerver: pop3.citromail.hu
IMAP szerver: imap.citromail.hu
Azonosítód: felhasználoneved, "@citromail.hu" nélkül
Jelszó: az amit a regisztrációnál megadtál
Logikus, hogy citromail-es SMTP kéne, no de azt nem találok! :)
Hmm... most olvasom, a Citromail-nek nincs SMTP-je, ezért kell a szolgáltatóét megadni. Ez esetben bocsánat, és egyet értek veled abban, hogy disznóság, ha nem támogatják a Citromail felhasználókat.
És... bocsi, de nincs ötletem. :$
A T-Home a kimenő leveleknél hitelesítést igényel. Szerintem ezt nem jelölted be. Általában itt szokott probléma lenni.
Amúgy meg segítség itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!