Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elakadtam hátha valaki járt...

Elakadtam hátha valaki járt már így és le tudja írni a tapasztalatát?

Figyelt kérdés
Úgy kezdeném, hogy nem lopom a netet, minden az enyém, a modem, a router,és az előfizetés is. Szóval adott egy kábel modem, ami hozzá van kötve egy tplink wifi routerhez. Amikor a kisszobámból elköltöztem (megvettem a szomszéd házát)egy úgynevezett netvadásszal fogtam a saját netemet, tökéletesen működött a több falat is jól át törte a jel. A netvadászom bekrepált, így arra gondoltam, hogy utc kábellel áthúzzuk azt a cirka 25 méter távolságot ami a két ház között van.Áthúztuk, egy szerelőt kértünk meg, hogy az rj45 dugót kösse be, hogy biztosan jó legyen. Bedugtam, de sajnos nincs net. :( a gépem azt írja ki egymás után, másodpercenként váltakozva, hogy engedélyezve,azonosítatlan hálózat, nincs hálózat. Folyamatosan ezt a 3 szót írja. A hálókártyában villog a zöld, és a sárga szín is, csak nem egyenletesen. A routerem hol felismeri,hogy a 2.-ba dugtam kábelt, hol nem, most éppen nem. Ja még annyit a végére, hogy amelyik géppel megy a net az xp-s, az enyém meg win7-es.

2017. febr. 5. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Rosszul van kötve az rj45 vagy rossz a kábel. Úgy próbáltad már, hogy ue. a gèp, csak rövidebb gyári kábellel? Ha úgy jó, akkor kábel vagy csatlakozó csere.
2017. febr. 5. 11:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Megnéztem a javaslatodat kedves hozzászóló. Hozzá kötöttem a gépet a routerhez rövidebb kábellel, net továbbra sincs. Ha a modemhez dugom be a gépet akkor megy a net, de ha a routerhez akkor nincs továbbra sem.
2017. febr. 5. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!