Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudtok egy olyan oldalt, ami...

Tudtok egy olyan oldalt, ami megoldás volna számomra? (Donate (? ) )

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy szüleim hiába dolgoznak ketten, sokszor így is csak épphogy ki jövünk a pénzből, mert elmegy a minden napi szükségletekre, a törlesztésre, számlákra, nekem és testvéremnek az iskolára, stb.. és segíteni szeretnék nekik, de nem találok semmi munkát a környékemen, neten se igazán találok semmit, ha mégis akkor azok nagy része olyan amit én nem tudok teljesíteni.. és a suli mellett nem is tudnék nagyon mit csinálni. Szóval szükségem lenne egy "kis" plusszra, hogy legalább annyit segítsek szüleimnek hogy a tartozásokat le tudjam nullázni, vagy kicsit bele fizetni, ilyesmi.. és ha esetleg maradna még valami belőle, akkor anyunak venni egy normális mosogatógépet, mert még régebben vettek egyet de az már nagyon le van strapálva.. szóval, arra gondoltam hogy keresek egy ilyen.. hülyén fogalmazva támogatós oldalt, ahová ki tudok tenni egy "posztot", és aki amennyit szeretne, küldhet. Találtam is néhányat, de van amelyik a hely miatt nem jó, mert mo.-n nem lehet használni, vagy épp mikor körül néztem rajta, láttam hogy milyen sokan gyűjtenek az én "problémámnál" nagyobb gondokra pl műtét, ház újjáépítés, stb.. így el is mentem onnan mert úgy éreztem az én "szándékom" eltörpül az ő problémájuk mellett.. Mit tehetnék, hogy segíthessek nekik? a háznál nem igazán kell csinálni semmit se, mielőtt írná valaki. Mindent meg szoktunk, szoktam csinálni hétvégenként (mivel hétköznap kollégiumban vagyok).
2017. febr. 4. 13:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!