Picasaba hogyan tudnám visszahozni a Picasa webalbumomat? Mióta van ez a google+, azóta az van benne és nem tetszik. Megoldás lenne rá? A google+-ba tölti most fel a képeimet és hát nekem nem nyerő a Picasa webalbum sokkal joob számomra.
A Google Fiókodon keresztül tudod elérni a Picasaweb lapodat, amin a fotók vannak.
Ha van gmail-od, akkor automatikusan van Google Fiók-od. Ha nincs, valamikor bármely email cimmel regizhettél.
Szia
Köszönöm a segítséget,megnéztem, fiókom van gmail és elvileg be is van a web albumom hozzá jelőlve vagy is használhatom,csak egyszerűen nem tudom előhozni a webalbumomat.Azt hol kell pontosan?Picassám van és nagyon szeretem is,eddig ott volt a webalbumom,de ott már nem elérhető csak a google+,ezért vagyok most elkeseredett,hogy hogyan tudnám előcsiribálni és láthatóvá tenni a webalbumomat.
Oké, értem.
Bár én nem léptem be a Google+ szolgáltatásba /nem kedveltem meg!/, de biztos, hogy ettől kellene megszabadulnod és akkor
minden oké lenne.
Arra kell vigyázni, hogy törlésénél nehogy az egész Google Fiókot töröljed, mert akkor a gmailnak is annyi!
Jobb
felsősarokFogaskerék/Google+Beállitások/Fiókáttekintése
Profil és közösségi funkciók törlése
A profil törlése a Google+ profil-t törli, de vigyázz, a Fiók törlése az egész Google Fiókodat törli, benne a Gmail-t is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!