Minden képet kiraknak napiszarra vagy csak ami a szerkesztőknek tetszik?
Figyelt kérdés
Szóval ha beküldök egy képet,az tuti hogy kikerül az oldalra,vagy csak akkor ha a szerkesztőknek is tetszik?
100 ból szerintetek kb hány képet rakhatnak ki?
2012. márc. 14. 23:05
1/23 anonim válasza:
Ezt tőlük kell megkérdezned,ők döntenek.
6/23 anonim válasza:
Én eddig ahányszor küldtem vmit sose tették ki. Pedig nem 1-2×.
7/23 anonim válasza:
23:15 Na,aztán te is tele lehetsz jóindulattal..:D
8/23 anonim válasza:
Amúgy általában tényleg jóindulatú vagyok, nekem is kell néha kisördögnek lennem :) Egyébként mindig ugyan azt a személyt akartam fölrakatni, mindig más képekkel, de sose jártam sikerrel.
9/23 anonim válasza:
Akkor lehet,hogy úgy gondolták, hogy nagyon elvetemült vagy és rá vagy kattanva az illetőre:)))))
10/23 A kérdező kommentje:
Hát én egy olyan képet küldenék be ahol egy csaj áll háttal műfasszal a kezében. Háttal van és a konyhában készült a kép villanyfénynél tehát nem igazán éles és az arca sem látszik.Szerintetek ha nem ismerhető fel az ex asszony meg nem éles a kép attol még kirakják?
A drága megcsalt,jöhet a bosszú!
2012. márc. 14. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!