Minden képet kiraknak napiszarra vagy csak ami a szerkesztőknek tetszik?
Szóval ha beküldök egy képet,az tuti hogy kikerül az oldalra,vagy csak akkor ha a szerkesztőknek is tetszik?
100 ból szerintetek kb hány képet rakhatnak ki?
Gondolom az elküldés után 1 perccel 0%-on leszek,de nem tudom magamban tartani.
1.A megcsalás KÉT emberen múlik,szóval nem csak a "drága" exed a hibás,hanem Te is. Ha boldog,szeretetteljes kapcsolatban élt volna,akkor nem megy félre. Persze majd jössz azzal,hogy Te mindent megadtál neki,imádtad stb,de ha félre ment,akkor csak nem volt minden rendben.
2. Iszonyat szánalmas,hogy így akarsz bosszút állni. Én ha meghallom az említett oldal nevét,akkor nem azokat ítélem el elsősorban,akiket oda feltettek,hanem azokat,akik beküldték azokat a képeket,mert azok az emberek gyávák és aljasak. Ha olyan nagy legények,akkor rakják fel magukat is,vállalják fel,hogy ezt a képet én küldtem. Ja,hogy azt már nem merik,mert nincs annyi vér a pucájukban.... az oldal üzemeltetői se vállalják fel magukat,mert akkora..........
egye értek, gyerekes, de mondjuk a nullára pontozás is az..
meg az önmagunkból való kiindulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!