Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Minden képet kiraknak napiszar...

Minden képet kiraknak napiszarra vagy csak ami a szerkesztőknek tetszik?

Figyelt kérdés

Szóval ha beküldök egy képet,az tuti hogy kikerül az oldalra,vagy csak akkor ha a szerkesztőknek is tetszik?

100 ból szerintetek kb hány képet rakhatnak ki?

2012. márc. 14. 23:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem éles,az arca se látszik,akkor nem fogják.Hisz pont az a lényeg náluk,hogy embereket beégessenek.
2012. márc. 14. 23:50
 12/23 A kérdező kommentje:
Semmi nem látszik sajna mert ugye háttal áll....
2012. márc. 14. 23:52
 13/23 anonim válasza:
91%

Gondolom az elküldés után 1 perccel 0%-on leszek,de nem tudom magamban tartani.

1.A megcsalás KÉT emberen múlik,szóval nem csak a "drága" exed a hibás,hanem Te is. Ha boldog,szeretetteljes kapcsolatban élt volna,akkor nem megy félre. Persze majd jössz azzal,hogy Te mindent megadtál neki,imádtad stb,de ha félre ment,akkor csak nem volt minden rendben.

2. Iszonyat szánalmas,hogy így akarsz bosszút állni. Én ha meghallom az említett oldal nevét,akkor nem azokat ítélem el elsősorban,akiket oda feltettek,hanem azokat,akik beküldték azokat a képeket,mert azok az emberek gyávák és aljasak. Ha olyan nagy legények,akkor rakják fel magukat is,vállalják fel,hogy ezt a képet én küldtem. Ja,hogy azt már nem merik,mert nincs annyi vér a pucájukban.... az oldal üzemeltetői se vállalják fel magukat,mert akkora..........

2012. márc. 14. 23:55
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
De gyerekes vagy, ez férfihoz nem méltó viselkedés, így "bosszút állni"...
2012. márc. 14. 23:56
 15/23 anonim ***** válasza:
56%
utolsó előtti : mondjuk így látatlanba azt ne döntsd már el, hogy ki volt hibás meg ki nem.
2012. márc. 15. 00:40
 16/23 anonim válasza:
80%
Azt írtam,hogy nem CSAK. Engem is csaltak már meg,és első felindulásomban én is a másikat okoltam,de utólag átgondolva,én is benne voltam rendesen. Nem azt mondom,hogy ez jól van így,mert nincs,de akkor sem kell mindent CSAK a másikra kenni.
2012. márc. 15. 01:32
 17/23 anonim válasza:
67%
jajj ez a bosszúdolog de gyerekes....
2012. márc. 15. 02:11
 18/23 anonim ***** válasza:
55%

egye értek, gyerekes, de mondjuk a nullára pontozás is az..

meg az önmagunkból való kiindulás.

2012. márc. 15. 03:12
 19/23 anonim ***** válasza:
39%
..ezt az 5 perc alatt, hajnalban nyomott 46 % is bizonyítja. köszi, aranyosak vagytok.:)
2012. márc. 15. 03:20
 20/23 anonim ***** válasza:
80%
Visszatérve a kérdésre; Csak azt a képet teszik ki, amit érdekesnek, oda valónak tartanak, ha nem látszik kb semmi (arc, vagy homályos a kép) akkor nyilván nem fogják kitenni. Legalábbis szerintem. Viszont tényleg elég gyerekes ez a "bosszút állok" dolog, nem férfihoz méltó. (De még nőhöz se.) De azért nem véletlenül nem csinálok magamról meztelen fotókat. :D
2012. márc. 15. 04:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!