Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Cam4 nevu oldalon szeretnek...

A Cam4 nevu oldalon szeretnek kamerazni. Bankkartyarol keri a fizetest magadhatnam bajlehet belole?

Figyelt kérdés

Csak annyit szeretnek hogy valaki kozuletek hasznalta-e vagy hasznalja-e?

Ha megadom a kartyam adatait csak azt az oszeget veszi le mit ki akarok fizetni?

2017. jan. 29. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyik bank sem fogja azt megcsinálni, hogy több pénzt küldjön el bárkinek, mint amire te meghatalmazást adsz.
2017. jan. 30. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy bank sem csinálja meg, csak, hogy nagyon sok oldalon, nem a kereskedő internetes oldalán kell megadni a kártyaadatokat.

Onnantól fogva pedig a bank nem tudja, hogy te mire adtál engedélyt, mivel a kereskedő kapja meg az adatokat és ő később azt csinál vele amit akar.

Ilyen oldalakon soha meg nem adnék kártyaadatokat, főleg mindenféle bizonytalan weboldalakon. Szerintem amit te írtál az is erősen ilyen lehet.

Ha megadod és később megterhelik a számládat, banki szempontból jogos tranzakciónak fognak minősülni.

Ha már megadtad, én a helyedben letiltatnám a kártyát.

Ha pedig mégis ilyen helyeken akarsz valamit fizetni kártyával, csináltass a virtuális kártyát, amivel csak az adott összeghez férhet hozzá. Utána hiába próbálja felhasználni az adatokat.

Nézd meg a számlavezető bankod honlapján, van-e ilyen termékük.

2017. febr. 1. 14:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a segitseget.

Meg nem azdtam meg semmi fele adatot.

Eloszor biztosra akartam menni hogy nehogy porul jarjak.

2017. febr. 5. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!