Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aliexpress vásárláshoz kell...

Aliexpress vásárláshoz kell igazolványról és bankkártyáról fénykép?

Figyelt kérdés

Friss tag vagyok, pár napja vásároltam egy terméket, minden okés volt.

Tegnap is vásároltam egy másikat, erre kb. 1 napra rá visszajön a számlára a pénz, és olyan mailt kapok, hogy "Your Order has been closed".

Aliexpress oldalán pedig a rendelési szám mellé az van mellékelve hogy:

"In order to validate your payment, please follow the instructions below and file an appeal . We will respond to your appeal in about 1-3 working days. Once your card/account information has been validated, you may go shopping on our site."

Utána üres mezők, hogy töltsek fel fényképet az igazolványomról illetve a bankkártyámról.. :/

Ez most mire fel? Vagy normális ez így?

ha igen akkor miért nem kellett már az első vásárlásnál is?

2016. dec. 13. 12:42
 1/1 anonim válasza:
Szia! én ezt a dolgot úgy kerültem ki, hogy regisztráltam a bankkártyámat a PayPal oldalon. Fizetéskor pedig csak kiválasztom a módok közül a PayPal lehetőséget, így gond nélkül vásárolhatok Alin,E-bay en és rengeteg más helyen mindenféle személyi-fényképek nélkül.
2016. dec. 13. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!