Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Paypal hitelesítés után meg...

Paypal hitelesítés után meg kellene kapnom azt a bizonyos ~400Ft-ot amit lehúzott a bankkártyáról?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt írták és videóban is úgy mutatták ,hogy ez csak a hitelesítéshez kell. Nos sms-ben meg is kaptam, hogy lehúzták a 400huf-ot a kártyáról és mellé kaptam egy kódot. Azt beírtam ahova kell és a paypalomat sikeresen aktiváltam. Viszont már több mint 2 hét eltelt és a paypal egyenlegem 0 forint. :O Hogy is működik ez?

2016. jan. 7. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
szeritnem nem kapsz vissza semmilyen pénzt..
2016. jan. 7. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Elvileg megtérítik, ha megadtad a tranzakciókor küldött kódot (PayPal*1234 CODE vagy PP*1234CODE formátumban):

"Get Verified using your credit card

Provide us with your info. We’ll make two small charges to your card. Return to PayPal and enter those charges along with the adjacent code as they appear on your credit card statement. We’ll reimburse you for the charges and you’ll be Verified."

Forrás: [link]

2016. jan. 7. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja közben olvasom hogy írod

"2 hét eltelt és a paypal egyenlegem 0 forint"

Szóval a Paypal egyenleged 0 forint lesz, viszont az a 400 forint vissza lesz juttatva a kártyádra.

2016. jan. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!