Miért nem frissül az Ncore?
8 órája nem frissülnek az Aktivitásban a torrentek. Mindenhol a "Stopped" felirat van, pedig az utorrentben elvileg minden oké, mivel Seed be vannak állva. Csak hát nem tölt tőlem senki. Ilyenkor mivan?
Töltenék még 2 videót is, de azok sem jönnek le.
A kalózöbölből viszont minden gond nélkül jönnek a cuccok, és vissza id tudom tölteni azokat.
utorrent verzió?
nCore wiki:
"Ismert, hibás verziók:
• qBittorrent 2.8 széria: Használata nem javasolt. Memóriát eszik, elfogyasztja amit lehet. Ezen kivül fals I/O hibákat szór. Amint érkezik javitás, frissitve lesz a wiki lap. "
Legegyszerűbb javítás: használj qBittorrentet
Bocsi, rossz sort másoltam:
"• uTorrent 3.3 verzó: Folyamatosan szétkapcsol, aktivitás nem működik rendesen. "
sziasztok
u torrent 3.6-ost használok már jóideje3 hete ki kellett húzni a külső hdd-t amiről torrentezek eddig ilyen esetben egy kényszerített újraellenőrzés megoldotta a folytatást
cseréltem már laptopot és külső hdd-t is - úgy h a régi torrenteket folytattam
de most ncore aktivitás menüben a status "stopped"és a profilmomban ahol a futtatott torrenteket kellene látni - ott kevesebb mint 10%-át jeleníti meg
a tracker frissítést már próbáltam töröltem és újra raktam az u torrentet is
előre is köszönöm a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!