Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore-on hány hónap Hit'n'Run...

Ncore-on hány hónap Hit'n'Run után rúghatnak ki?

Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 09:20
 1/7 anonim válasza:
100%
Ha jól tudom van egy hit'n run limited, ami függ a rangodtól. Akár évekig is lehet hit'n runolt torrented, ha ezeknek a száma nem haladja meg a megengedett limitet. Ha meghaladja, akkor megvonják a letöltési jogot, amíg nem rendeződik a helyzeted. Hit'n run-t hónap végén osztanak ki (vagyis a soron következő hónap elején).
2017. jan. 24. 09:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Eddig 6 db HitnRunom van, most beteg vagyok így nem tudok seedelni, de ha ezen múlhat, hogy kitiltanak, akkor bekapcsolom a gépet és seedelek.
2017. jan. 24. 09:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg túl van lépve a limit, de hónap végéig akkor van időm még visszaseedelni, igaz?
2017. jan. 24. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Van, de mi lenne ha értelmeznéd ezt a sort?:

Lehetséges hit'n'runok száma: 0 * Ha minden így maradna hónap végéig, akkor ennyi hit'n'runolt torrented lenne.

2017. jan. 24. 09:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem 10 a havi HitnRunolható torrenteim száma és jelenleg ezt túllépném ha nem seedelném hó végéig vissza.
2017. jan. 24. 09:38
 6/7 P.O.C. ***** válasza:
65%

"most beteg vagyok így nem tudok seedelni"

Mert a számítógéped is beteg?! :D XD

Seedeléshez te nem kellesz, csak egy bekapcsolt gép internet kapcsolattal, és futó torrent kliensel.

De ha feltétlenül csak annyi ideig tudsz seed -elni, ameddig a számítógép előtt ülsz javaslom a következőket, amivel elkerülheted a kirúgást. Persze mind költséges.

1. Fizess elő Premium -ra, így korlátlan Hit'N'Run -od lehet anélkül hogy kirúgnának.

2. Építs kis fogyasztású rendszert, ami napi 0-24 órába mehet. Én már nagyon régóta így csinálom. Nálam torrent futtatására alkalmas router (jelenleg Asus RT-N18U) + egy külső vinyó gondoskodik erről.

3. Seed szerver bérlés. Ezt inkább csak nagyon zárójelesen mondom. Egyrészt mert a hatóságok bármikor lekalapácsolják ezeket, és akkor se pénz se seed. Másrészt az nCore -on már nem nagyon számít ki mennyit seed -elt, csak hogy elég ideig seed -elje.

2017. jan. 24. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:

"Hány megvonásom lehet összesen? Mennyi szabálytalanság után töröl a rendszer?

A jelenlegi szabályozás szerint nem fog törölni a rendszer. Minden hit'n'run-olt hónap a letöltési jog automatikus megvonásával jár, a szankció időtartama pedig az összegyűlt hit'n'run-olt hónapok számától függ.

1 – 3. alkalom:

3 nap letöltés megvonás

4 – 5. alkalom:

15 nap letöltés megvonás

6. alkalom és utána:

30 nap letöltés megvonás

A fent leírtakon kívül a legrosszabb 1% határozatlan idejű letöltés megvonásban részesül."

2023. szept. 30. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!