Nem jön be az NCore, csak Internet Explorerben. Mi lehet a hiba?
Szombat óta próbáljuk megnyitni Chrome-ban, Mozillában, de nem jön össze. Csütörtökön még működött a saját gépemen, de az most nincs nálam, és ezen a másikon nem jön be.
A Chrome hibaüzenete:
Az Ön kapcsolata nem privát
A támadók megpróbálhatják ellopni adatait (például jelszavakat, üzeneteket vagy hitelkártyaszámokat) innen: ncore....cc. NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
...és nem enged tovább. Mozillában ugyanez. Viszont az Internet Explorer behozza legalább a kezdőoldalt.
Mennyire biztonságos így IE-vel belépni? És mitől van ez az egész? Gondolom, ha a szolgáltató (Digi) tiltaná az oldalt akkor IE-vel se jönne be, vagy tévedek?
(A linket a hibaüzenetben átírtam, mert idióta az oldal...)
Sziasztok, köszi a válaszokat!
A dátum és idő biztos pontos, 2017. január 23. 10:16, UTC+1:00. Én is erre gondoltam először, direkt megnéztem, és nem ez a baj sajnos.
Hogy vírusmentes-e a gép, háááát arról egyáltalán nem vagyok meggyőződve... de mivel nem a sajátom, nagyon turkálni nem szeretnék benne. De lefuttatok mindjárt egy keresést, hátha.
Google Diák / Dokumentumok / Dokumentumok Offline / Táblázatok az összes bővítmény. Ezek bezavarhatnak? (Én nem hiszem.)
Közben elkezdtem vírust irtani... Kezdjük ott, hogy nem volt működő vírusirtó a gépen:D kíváncsian várom az eredményt, majd megírom, ha alakul valami.
Annyit víruskereső nélkül is meg tudsz nézni, hogy a Chrome parancsikonja
"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
helyre mutat-e. Ha nem, akkor eleve gond lehet. Ilyenkor van "lenyúlva" a böngésző, és gyakorlatilag az összes böngészési adatodat ellopták - változtass MINDENHOL jelszót egy tiszta gépről, ahová megpróbáltál bejelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!