Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem jön be az NCore, csak...

Nem jön be az NCore, csak Internet Explorerben. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés

Szombat óta próbáljuk megnyitni Chrome-ban, Mozillában, de nem jön össze. Csütörtökön még működött a saját gépemen, de az most nincs nálam, és ezen a másikon nem jön be.

A Chrome hibaüzenete:

Az Ön kapcsolata nem privát

A támadók megpróbálhatják ellopni adatait (például jelszavakat, üzeneteket vagy hitelkártyaszámokat) innen: ncore....cc. NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

...és nem enged tovább. Mozillában ugyanez. Viszont az Internet Explorer behozza legalább a kezdőoldalt.

Mennyire biztonságos így IE-vel belépni? És mitől van ez az egész? Gondolom, ha a szolgáltató (Digi) tiltaná az oldalt akkor IE-vel se jönne be, vagy tévedek?

(A linket a hibaüzenetben átírtam, mert idióta az oldal...)

2017. jan. 23. 09:54
 1/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
A gépeden a dátum és idő jól van beállítva? Biztos nincs semmi vírus a gépeden? Biztos nincs olyan rosszindulatú szoftver a gépeden, ami Chromenak/Firefoxnak álcázza magát?
2017. jan. 23. 10:01
 2/7 Dongaben ***** válasza:
A hibaüzenet arra utal, hogy nem pontos a dátum a gépen.
2017. jan. 23. 10:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszi a válaszokat!

A dátum és idő biztos pontos, 2017. január 23. 10:16, UTC+1:00. Én is erre gondoltam először, direkt megnéztem, és nem ez a baj sajnos.

Hogy vírusmentes-e a gép, háááát arról egyáltalán nem vagyok meggyőződve... de mivel nem a sajátom, nagyon turkálni nem szeretnék benne. De lefuttatok mindjárt egy keresést, hátha.

2017. jan. 23. 10:16
 4/7 Dongaben ***** válasza:
Azt még érdemes megnézni, milyen bővítmények futnak a Crome-ban. Lehet, hogy azok közt blokkolja valamelyik a csatlakozást.
2017. jan. 23. 10:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Google Diák / Dokumentumok / Dokumentumok Offline / Táblázatok az összes bővítmény. Ezek bezavarhatnak? (Én nem hiszem.)

Közben elkezdtem vírust irtani... Kezdjük ott, hogy nem volt működő vírusirtó a gépen:D kíváncsian várom az eredményt, majd megírom, ha alakul valami.

2017. jan. 23. 10:42
 6/7 Koplárovics Béci ***** válasza:

Annyit víruskereső nélkül is meg tudsz nézni, hogy a Chrome parancsikonja

"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"

helyre mutat-e. Ha nem, akkor eleve gond lehet. Ilyenkor van "lenyúlva" a böngésző, és gyakorlatilag az összes böngészési adatodat ellopták - változtass MINDENHOL jelszót egy tiszta gépről, ahová megpróbáltál bejelentkezni.

2017. jan. 23. 11:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, végül sikerült :) Ugyan az új vírusirtó nem talált semmit, de a régi, már nem működő vírusirtót leszedtem + ezt a McAfee-s spames borzalmat is, és egy újraindítás után rendeződött a dolog.
2017. jan. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!