Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 25 GB mire elég?

25 GB mire elég?

Figyelt kérdés
Böngészés, e-mailek nézésére kellene, emeltt mennyi videóra lenne elég?

2017. jan. 25. 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:

25 giga vinyótárhely?

Sajnos elég kevés, csak a windows 15+ gigát foglal (nem számolva a frissítéseket)

E-mailek nézésére oké, böngészésre már kevésbé, de videókat tárolni pedig abszolút kevés.

2017. jan. 25. 09:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Otthoni mobilnet lenne, ami 25 gb-os. Letöltésre nem lenne használva.
2017. jan. 25. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem töltesz le, akkor elég szinte mindenre.

Annyi, hogy HD minőség alatt nézz videókat, így tudsz spórolni az adatforgalommal.

2017. jan. 25. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát.. Én az elmúlt hónapban 370gb-ot haszntam el :D

De ebbe benne volt minden féle töltögetés, egész napos filmezés stb.

Szerintem ha spórolsz vele, akkor talán kihúzza egy hónapig. Ha sokat filmezgetsz, akkor szerintem nem tartana tovább 3 hétnél. Hogy mennyi film jön ki belőle, azt sajnos nem tudom megtippelni.

2017. jan. 25. 10:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Mindennap nem néznék filmet. Mennyire lehet tippelni, hogy a videóhoz mennyi adatforgalom fog kelleni?
2017. jan. 25. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Felbontásfüggő, 1080p vagy felette el tudja darálni a keret jelentős részét(akár egészét) egy óra alatt is. De az ilyen igénytelen online filmnézős oldalakhoz elég(240p és társai). Nagy felbontású videók\játékok nélkül 3gb is elég lenne egy hónapban bárkinek(bőven).
2017. jan. 25. 11:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem HD minőségű videókat néznék, így valamivel kevesebb lenne az adatforgalom.
2017. jan. 25. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdemes nagyobb csomagot választani, eleve a windows frissítések pár GB-ot elvisznek.

100GB-os netet vegyél. Mellé még igényled az éjszakai netet (levásárolod a keretből, nincs pluszköltség), ami 24-8 között +100GB-ot ad neked.

Mellé előfizetsz HBO GO-ra (az is kijön a keretedből), és bármilyen filmet korlátlanul megnézhetsz az HBO GO-n, anélkül hogy darálná az adatforgalmad.

2017. jan. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!