25 GB mire elég?
25 giga vinyótárhely?
Sajnos elég kevés, csak a windows 15+ gigát foglal (nem számolva a frissítéseket)
E-mailek nézésére oké, böngészésre már kevésbé, de videókat tárolni pedig abszolút kevés.
Ha nem töltesz le, akkor elég szinte mindenre.
Annyi, hogy HD minőség alatt nézz videókat, így tudsz spórolni az adatforgalommal.
Hát.. Én az elmúlt hónapban 370gb-ot haszntam el :D
De ebbe benne volt minden féle töltögetés, egész napos filmezés stb.
Szerintem ha spórolsz vele, akkor talán kihúzza egy hónapig. Ha sokat filmezgetsz, akkor szerintem nem tartana tovább 3 hétnél. Hogy mennyi film jön ki belőle, azt sajnos nem tudom megtippelni.
Szia!
Érdemes nagyobb csomagot választani, eleve a windows frissítések pár GB-ot elvisznek.
100GB-os netet vegyél. Mellé még igényled az éjszakai netet (levásárolod a keretből, nincs pluszköltség), ami 24-8 között +100GB-ot ad neked.
Mellé előfizetsz HBO GO-ra (az is kijön a keretedből), és bármilyen filmet korlátlanul megnézhetsz az HBO GO-n, anélkül hogy darálná az adatforgalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!