15mbps/2mbps internet mire elég?
Most csináltattunk ilyen lte internetet. A faluban ahol élek ez most ennyiért a legjobb.
Elég ahhoz, hogy játékokban ne laggoljak? MErt az előzővel Bf4-ben kicsit laggoltam néhe.
4K-s videók megakadás nélküli betöltésére mennyi kéne?
És kb. mennyivel fog tölteni? Mert a mostani (még nem kötötték be) 7mbps-os és kb 800-900kB/s-al töltött dolgokat. Ez most mennyivel fog?
és még annyit, hogy az lte mennyire jó? Gondolom nincs olyan jó mint az optikai.
15/2
az olyan max 1.5-1.9 MB/s-el fog letölteni.
Laggolhatsz itt is. Nekem 5/1-el jön és 50-es a pingem a lolban, haverom 120/20-as netje meg 100-as pinget ad. Nem a sávszélesség a lényeg itt már hanem a ping.
Nyilván a mobilhálózaton nagyobb lesz a ping mint a vezetékesen (LTE = 4G = Mobilhálózat), ez van.
Optikaihoz közel sincsen. 4K-s videókhoz határeset sztem 15-20Mbit/s kell neki folyamatosan.
Ezalatt értsd, ha be is jön a 4K videó a yt-n, és mellette valaki elkezd nézni egy videót HD-ban, akkor a 4K már neked akadni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!